PRÓXIMA ESTACIÓN: ESPERANZA


Havíem planejat un divendres perfecte: recollir el nen a la llar d'infants, dinar a Santa Eulàlia i passar tota la tarda a la Comarca. Però no eren ni les 10 del matí, quan l'Òscar s'ha "trencat el dit del peu" donant un cop de mà a un col.lega!
Merda!
Seguint el nostre "pla", hem recollit el nen, hem dinat a Santa Eulàlia i hem provat sort a la Comarca. Però al posar-se els peus de gat, ha vist les estrelles. Era impossible intentar fer alguna cosa amb aquell dit embotit i morat. S'ha tret els gats i s'ha posat a blocar-me.
Quan el Guillem s'ha cansat de jugar amb el magnesi, i jo m'he reventat provant un 6b+, hem recollit els "trastos" i hem buscat al Ferran, que dedicava la tarda a la neteja de blocs.
L'hem trobat al mig del bosc i l'hem ajudat a netejar (és gràcies a persones com ell, que tots nosaltres podem deixar-nos les pells cada cap de setmana!).
Tot i la "mala sort", hem passat un tarda agradable a l'ombre de les futures joies de la Comarca.
Per cert: per molts anys bow!

3 comentaris:

  1. Seguro que en poco tiempo se recupera, nosotos ayer al final pillamos lluvia, hoy vamos a limpiar el bloque grande, si os animais ya sabeis, esa maquina de Oscar siempre nos ira bien, si no ya nos veremos.

    ResponElimina
  2. Quin rallasu de setmana,no para de fer malt temps avui toca palafo!!1

    ResponElimina
  3. ei, com va tot? jo sí que vull anar al plafó, però hi aniré més d'hora...quan plegui de la feina (més o menys a les 7). Més tard no em va bé; ja saps, banyar el nen, fer el sopar...buf! Demà si el vent i el solet continue , potser anirem fins a Fussimanya; he de treure el triangle com sigui! je je! Ens veiem.

    ResponElimina

DIGA'M