MONTSENY

Ahir vam abandonar els sectors de "casa" i ens vam endinsar en el meravellós entorn del Montseny per tastar el granit de la zona i solucionar nous problemes de bloc.





Desprès d'escalfar a la Trave del cagamandúrries, en Manya i l'Òscar van estar provant la Placa; una fisura molt guapa que no van poder encadenar (tot i que en Manya es va quedar a pocs passos d'aconseguir-ho). Llavors, l'Òscar va realitzar una "variant" de les quatre primeres línies utilitzant la fisura de la dreta i l'esperó de l'esquerre. "Variant" que tambè va solucionar en Manya.





Desprès de dinar, ens vam deixar les pells a les línies del Bloc del Llac i a Yogui, una línia bastant explosiva d'una xinxeta propera.


Tot seguit, i sense donar gaire temps al cos a recuperar-se, vam "viatjar" fins La Tombona. Degut a la còpia de les ressenyes que duiem, bastant precàries, i al poc magnesi que es podia intuir sobre les preses, vam estar provant Edmon iniciant la línia amb una mà errònia. Potser per això la vam encadenar tots tres sense gaires problemes!. Gràcies a un bloquer de la zona, vam poder saber com anava exactament la línia. Queda pendent per la pròxima visita.
Seguidament, vam baixar fins El pistatxu i el Bloc del Camí, on ens vam acabar de rebentar del tot.




Amb molts problemes pendents, i amb un molt bon sabor de boca, abandonem el Parc natural del Montseny, disposats a tornar-hi com més aviat millor.

2 comentaris:

  1. Nanus estic baldat ahir una mega sesio de granit alMontseny i que per cert ba ser un no parar de bon rotllu i avui a La Comarca amb mes bont rotllu i molt de fanatisme!!!!!ara regenerar pell i plantejar la proxima,bona setmana!

    ResponElimina
  2. Sobre tot regenerar pell que fa molt falta.Ens veiem.

    ResponElimina

DIGA'M