HOME, SWEET HOME

Aquest, ha sigut un cap de setmana de Comarca. Ja no fa tanta calor, i tots tenim ganes de tornar a "tastar" els nostres projectes personals...
I de fet, aquest ha sigut un cap de setmana d'ascensions importants: com per exemple la del Met a la trave Dr.Frankenstein, del bloc Tántrico. Una línia que van obrir amb l'Òscar durant l'última sessió nocturna de l'estiu, i que en Ferran es va fer amb la segona ascensió.

FA Met


Però, per mi, l'ascensió més important del cap de setmana (sense treure-li mèrit al Met) ha tingut lloc al mig del bosc. Aquesta tarda, i sense gaires "pegues", la Laia s'ha endut un dels blocs més emblemàtics de la Comarca: Guerrilla's crack. Línia alta i súper-tècnica, que ha lluitat i solucionat amb elegància. Enhorabona bowa!!!!!!!!!!!! Ens has demostrat que al "pot petit" hi ha la bona confitura!!!!!!!! je je! I a més, sense dinàmics! Que se enteren todos!
Pel que fa a mi, no m'he endut res a casa, però crec que ha sigut un cap de setmana productiu. Sobretot avui, ja que Guerrilla's crack era una línia que mirava de reüll quan passava camí al bloc de la Tortuga, pensant que mai m'atreviria a probar-la, degut a l'alçada i a la falta de tècnica que em caracteritza. I tot i que m'he quedat al "bidit" (just al crux de la línia), la començo a veure més a prop. Qui sap, l'hivern és llarg...potser em faig amb la tercera ascensió femenina, no? Però tot i així, que la Laia se l'hagi endut, m'omple d'alegria!

Pegues i més pegues a Guerrilla's crack


I per acabar la tarda, l'Òscar s'ha endut Samsara. Ben fet bow!


Edgar, Domènec, Ferran i Òscar a Samsara



búlder en estado puro!

Per celebrar la gran gesta del dia: unes birretes a càrrec de la Laia. Cada diumenge celebrem alguna cosa! Esta temporada promete!

**************************************************************************

P.D: Últimament, qui escriu les cròniques és l'Òscar, però avui, estava tant contenta per l'ascensió de la Laia, que li he volgut dedicar el post personalment. Reina, ets un solet! MUA! Te llevas la segunda!!!!!!!!!!!!!!!

7 comentaris:

  1. Molt be per la Laia Felicitats,mu baig perde!!!I be per l'Oscar,tinc moltes ganes de tornar a tibar,ahir tenia una ansia brutal beienbos alla tiban,en breu tare apunt de tibarli i amb mes ganes que mai!!petons

    ResponElimina
  2. Aaaaains!! encara tremolo!! gràcies Letinsins!! els vosltres ànims em van fer pujar, especialment els teus!!! La tercera segur que serà la teva, ho tens a punt a punt!!! Com diuen els bous, ens ho hem de creure, tancar els ulls i visualtitzar.. oohm.... jeje!!! Ets un amor!! t'estiiimooo!!
    tants pegues com necessitis, jo estaré allà per compartir la mateixa alegria i nervis!! I mentres, ja ho saps, aquesta ascenció també és teva!!
    Manya, merci, va ser terible! jajajaja!! visca el dinamisme que aviat haurem de practicar!
    salut bous!!

    ResponElimina
  3. Va ser un encadenament d'quells epics, que es recordara molt de temps, i a´més de la manera que ho va fer.

    M'ha agradat molt la cronica, despres trucare a Oscar a veure si es avui o dema que fem una reunió, quant us vagi millor.

    ResponElimina
  4. Manya: et vas perdre un rotpunk genial! S'ho mereixia de veritat!
    Laia: va escalar d'una manera genial! Vas lluitar i ho vas aconseguir. I això és el búlder! en estat pur! Enhorabona!
    Ferran: quina bowa que tens a casa. La súper-manuela ha vuelto!

    ResponElimina
  5. Yeahhhh home sweet home, m'encanta JEJEJE!!!ala bouss a cuidarse molt!!!!!!!!saludddd!!! DoMiNiC

    ResponElimina
  6. Ei Domènec!No prenguis mal per Rodellar, que això del barranquisme és xungu! Ens veiem aviat.

    ResponElimina

DIGA'M