LE CHAOS DE TARGASONNE

voilà!

Què passa quan algú fa una proposta, a dos quarts de deu del vespre, com ara anar a Targasonne, a una colla de fanàtics (i fanàtiques!) ? Doncs que a les 1o del mati del dia següent, ja estem en Met, en Dominic, en Ferran, la Laia, la Leti, en Guillem, en Güllich i jo carregant provisinos a la Molina. Un cop a France, anem al sector Chapeau, on la Leti vol provar una trave de 6c+ (molt guapa) que la Laia(que ja l'ha encadenada anteriorment) li havia recomenat. Delphium traverse. Comença escalfant a la sortida de la mateixa línia, fa un pegue per acabar de matitzar, i en Ferran prepara la càmara. Acció! Es mou bé per la fisura inicial, i segueix pels romus sota la supervisió de la seva companya, que no dubta ni un moment a animar-la quan veu que les seves forces comencen a minvar. Jo tambè ho intento però no sóc molt subtil i acabo fent el contrari. Superada aquesta secció, li dic que reposi, i fins i tot, li acosto el sac de magnesi, però comet l'error de seguir avançant. L'ànsia i la falta d'experiència li juguen una mala passada. Així que serra les dents, i tira de bíceps fins la sortida, on en l'últim moviment: un mantel no gaire complicat, cau per falta de pila! ooohhh!!! El pròxim dia segur que se l'endur! Molt bé per la meva bowa!




Jo començo escalfant a la mateixa línia, que la "tatxu" al primer pegue. Reposant, això sí, je, je! Comencem a probar la mateixa trave però per sota; Noise factory 7a+, que amb el mètode del Ferran, la Laia la deixa a punt i jo, me l'emporto!

Laia a la trave de sota, fent gala una vegada més de la seva elesticitat i tècnica

La resta proba diferents línies del costat: en Met i en Domènec li foten pegues a L'ecume des lourds 7a+. Molt dura. Jo tambè la probo, pero sense moure'm tant bé com els meus companys.
I mentres tot això passa, en Ferran veu un possible llençament a una línia del costat. Ens l'enduem tots tres mentre en Met fa de papparazzi.


Foto extreta del blog del Ferran

Bé, hora de dinar i canvi de sector. Marxem al sector, Thémis, on en Ferran i en Met tenen en ment una placa que en Ferran ja havia perdonat en una visita anterior amb en Serra. Una placa increïble, trencada de dalt a baix per una fisura guapíssima. Molt fina de peus.Tots la probem pero al final, el cansanci i la dificultat de la matexa (7b+), fa que encara quedi lluny. Ferran però, amb el seu mètode d'equilibri, segur que el pròxim dia la destrossa.

càmara i acció!


Unes birres, petons, abraçades, i fins la pròxima!!! Segur que serà aviat.

10 comentaris:

  1. La palabra es machacado, magullado, me duelen los hombros, me he resfriado, vamos hecho una porqueria, pero con una sonrisa de lado a lado.

    Una sesión muy muy fanática, este invierno cae la placa, pero tela como se las trae.

    Muy buena la cronica, y la foto que hizo el pequeñu Suricata es buenisima.

    Un abrazo familia

    ResponElimina
  2. Ja veus en Guillem sera fotograf, d'escalada clar!
    A cuidarse doncs!!!

    ResponElimina
  3. MMMMMMM Targasonne!!! tengo ganas de volver! que guapo se ve el 7b+ noooo? A daros caña que las chicas os siguen jejejejj, UN SALUDO.

    ResponElimina
  4. El winnie the poo trist!!

    Georgi

    ResponElimina
  5. Alex te acuerdas del placote de Boi? pues por ahi van los tiros!Nos vemos.

    ResponElimina
  6. Pero más inhumano qe el placote de Boí, tendreis que hacer una sesión de estiramientos de brazos, tela como hay que crecer, he estado dando vueltas y creo que puede haber un metodo para bajitos.

    ResponElimina
  7. booooooona crònica bou!!!! ja tinc ganes que arribi el finde per tornar-hi!! a targa o a on faci falta, però a tibaaaar com a jabatos/es!!! Petoooons!
    Per cert.... en Ferr ja té una part del seu cos ben sagrada i intocable; el clatell... per què serà?! jajajajaja!

    ResponElimina
  8. Ferran, ara m'ho dius?
    Laia quin riure amb el clatell i el conill, juas, jua. Jo aquest finde traballo pero el que be si puc torno a pagar les birres! bye,bye

    ResponElimina
  9. Ya sabes con el paso de los dias me voy iluminando y voy viendo soluciones, pero me he vuelto a mirar el video y no se si sera posible, el Met no podra, hay que gurar mucho la muñeca izuiqerda, mucho, mucho.

    Verdad que tenias un project por ahí escondido, pues esta semana le vamos a ir a dar pegues,

    ResponElimina

DIGA'M