VUELVE A CASA POR NAVIDAD...

Al'esquerre: Apache (projecte) i a la dreta: Black Mamba (FA Òscar)


Desprès de dinar: café i la típica tertúlia dels dies de "festa": què fem? Tens algun projecte en ment? Et motiva algun sector en concret? Veient que era una mica just anar a la Comarca; zona on tenim la majoria de projectes, decidim fer com el turró EL ALMENDRO, i tornar a casa per nadal...
Fa temps, vam obrir la petita zona del Lluçanès, en col.laboració amb en Manya, l'Aleix i l'Irina. Aquesta petita escola, consta de dos sectors; El sector de dalt i El sector Llac. Aquest últim consta, de moment, d'un sol boc: un tsunami (Gòliat) que té dues línies ja encadenades i dos projectes, tot i que s'intueixen forces línies més. La FA de les línies El taló d'Aquiles i Black Mamba les vaig realitzar aquest estiu, i va ser llavors, quan vaig intuir una nova línia que podria iniciar-se en dos forats laterals no gaire bons.

Leti, aquest estiu, a Black Mamba.

Doncs avui, hem decidit anar al sector Llac i provar aquesta nova línia. Hem netejat una mica els voltants del bloc, hem respatllat i magnesiat, i ens hem caçat els gats. I pegues. I més pegues fins a solucionar la primera seqüència: inici als forats laterals, bicicleta, remuntar lentament a un lateral, recol.locar peus, fer un dinàmic a una regleta, juntar-hi mans i...
A partir d'aquí un altre moviment (que encara no he solucionat) i sortida del bloc. De moment, Projecte. La línia l'hem batejat amb el nom d' Apache.
Pels que ja heu visitat el sector del Lluçanès, el Sector Llac s'hi arriba agafant un trencant a l'esquerre (molt tancat) abans de la segona masia (a la dreta del camí principal). S'ha de baixar una pista molt pronunciada i fer una paella de dretes just al final de la baixada (seguint sempre la pista de gravilla). El bloc està al peu del camí. Està practicament a sota de l'altre sector.

2 comentaris:

  1. Guai, com mola, a veure quin dia anem a fer una visiteta, sembla Montserrat, bona feina familia.

    Ens veiem

    ResponElimina

DIGA'M