RETROBAMENTS AL MONTSENY


El Monteny va ser l'escenari que vam triar per retrovar-nos amb en Txetxu, que feia dies que no escalava. A més, venia acompanyat de l'Olau, entranyable personatge sant-cugatí! Ferran i Laia, acompanyats d'en Gullich, que previament havien fet d'anfitrions del duo de sant cugat, evidentment, tambè ens acompanyen. Així doncs, ens posem al dia xerrant de les nostres vides, i dels nòmades (amics comuns de tots), i així passa el dia.
Destacaré, pero, que la Leti tambè va aprofitar per retrobar-se amb el Pistatxu, que desprès d'uns quants pegues molt fanàtics, per fi se l'emporta a casa!




I jo, hem retrobo amb la linia de la tumbona que va per l'esquerre de l'Edmon, (mateix grau que aquesta). Linia que tambè, desprès de molts pegues, deixo "tachada".



Així doncs, els projectes personals que teníem tots dos, des de l'últim dia que vam escalar al Montseny, aquell cop amb en Met i en Domènec, han deixat ja de ser projectes!

7 comentaris:

  1. va ser un gran dia amb bona companyia!....avait ho repetim!

    ResponElimina
  2. Txetxu: ens va encantar tornar a escalar amb tu. Esperem que no triguis tan a tornar! besitus!
    Òscar: enhorabona! estàs que te sales! per fi va caure el p... pistatxu! però el proper dia intentaré no sortir tan agònica!!! je je! jo i les sortides...aix...a practicar! un petó!

    ResponElimina
  3. Bones!

    Avui diposo d'ordinador i me posat el dia. Bè ho he intentat pk veig que no pareu. Enhorabona per tot allò que sembla tant lluny i despres és tant a prop.
    A seguir disfrutant!
    Ciau

    ResponElimina
  4. Aveure si un dia fem una sessió, Roger

    ResponElimina
  5. Ueeeeis! per fi tornem a tenir internet a casa (però per poques hores.... demà tornem a portar l'ordinador a arreglar!)
    Ara he recordat que no vaig poder-vos posar cap comentari, així que més val tard que mai, oi???
    L'escapada al Montseny va ser màgica, com tot el que podem compartir amb vosaltres! Sou un AMOOOOORES! Us estimo moltíssim!!! Aquest dissabte Sant Tornem-hi, no??? la Comarca, Fussimanya, Montseny, Targa, etc, etc! A on sigui però amb vosaltres i els crashpad's!

    ResponElimina
  6. Això estaà fet! destí: què més dóna si és amb vosaltres!!!!!!!!!!! Fins demà!!!!!!!!!!

    ResponElimina

DIGA'M