I QUINZE ANYS DESPRÉS...SAVASSONA


Què pot sortir d'aquesta suma de factors? Savassona + dos bloqueres amb ganes de deixar-s'hi les pells + moltes coses per explicar-se + molt bon rotllo = una jornada fanàtica i fantàstica per repetir.


Hem encadenat línies boniques, hem dinat sota l'amenaça de la tormenta, hem gaudit l'una de l'altre com si realment no haguessin passat 15 anys, i ens hem promés, tot prenent un café, que això és l'inici d'una llarga vida vertical...


4 comentaris:

  1. molt bé, no?? mola molt quan pots retrobar-te amb velles i belles amistats que fan com si no haguéssin passat els anys!!
    nosaltres també hi hem estat avui (diumenge) pero estava tot tant moll que no ens hem ni atrevit a tocar la roca!! Tant sols hem gaudit de l'olor a terra mullada i de les passejades per savassona, que ens han omplert de bones energies!!! veure les Guilleries des d'un mirador com l'ermita de Sant Feliuet, no té preu!
    Doncs apa guapa, a seguir escalant i blocant!!!
    petons i fins aviaaat!

    ResponElimina
  2. dissabte estava sec! i ja vam anar en compte i vam buscar els blocs on hi tocava el sol! de fet, Savassona és genial, amb sol, amb pluja...mil petonets laieta!!!

    ResponElimina
  3. I que son 15 anys devant l'inmensitat del mar..??? :-)))

    Una bona re-trobada... a disfrutar... i a ser feliços... !!!

    ResponElimina
  4. gràcies Pekas! ens veiem aviat???? fa temps que no fem una bulder sesion's!!!!

    ResponElimina

DIGA'M