STAGE A TARGASONNE


Ho teníem tot ben planificat: agafaríem deu dies de festa i aniriem a Albarracín a deixar-nos-hi les pells. Estavem realment emocionats. Emocionats i motivats. Però les "horribles" previsions meteorològiques ens van fer desdir.
Havíem de trobar una alternativa. Necessitàvem urgentment un Plan B; deu dies tancats a casa, sommiant amb el bonic "rodeno" i amb les seves màgiques línies, podien ser desesperants.

tot i l'amenaça constant de la neu, vam poder deixar-nos la pell


Així que decidim tirar cap a Targasonne. Sense planificar ni organitzar res. Dependríem, en tot moment, del temps. I així va ser. Però tot i la pluja, el vent, la neu i el fred, vam poder gaudir del granit i de la bona companyia.


Ramon Colomé: menudo Bow!!!

òscar al sector Edlingette


un projectet molt guapu al sector Criature


Vam encadenar, vam acumular projectes, vam conèixer nous sectors, i vam descobrir que els Plans B, poden ser millors del que semblen...

Guillem recuperant forces desprès del nostre stage targassonero...

D'aquests dies a la Cerdanya em quedo amb moltes coses; amb el bon rotllo sota els blocs, amb un 6b+ del sector La Baleine (que em treurà la son!), amb les fosques i fredes nits dins la furgo, amb el petit i "acollidor" sector Edlingette, i amb una sensació de satisfacció indescriptible...

1 comentari:

  1. Vaya plato de espagueti Guillem ñañ ñañ !!!
    Marta.

    ResponElimina

DIGA'M