MALNIU


"El secreto de la felicidad no está en hacer siempre lo que se quiere, sino en querer siempre lo que se hace". León Tolstoi

 Aquest cap de setmana hem tornat a pujat a la Cerdanya. I ella, mai decepciona. 


 Ens va regalar una bona temperatura, molts encadenaments, una bona jornada i nous blocs per netejar. Per fi vaig poder encadenar "El Muse" i la "xinxeta assassina"; dues joietes netajades per la parella Colomé-Novell, que em van encantar. El primer pels seus moviments metòdics i bonics, i el segon per la seva rabiosa aixecada.

feina feta, i ara a gaudir de l'entorn




 Els bous que m'acompanyaven van anar resolent diferents problemes oberts i van netejar un bloc bastant alt, més enllà d'un petit refugi lliure, on hi van obrir tres línies: "Territorio Comanche" (FA Ferran Guerrero), "Espiadimonis" (FA òscar) i una tercera que serà batejada un cop encadenada... 

Joan i Òscar estudiant les noves línies
òcar fent la FA a "l'Espiadimonis"

Ferran matitzant l'entrada del nou projecte
Joan fent la segona ascenicó de "l'Espiadimonis"
  Tots vam marxar amb les butxaques plenes i amb ganes de tornar-hi...Cerdanya, es regalaràs més dies d'airet fresquet i forces encadenaments??? 

Ferides de guerra

 

5 comentaris:

  1. Encara que avui estic trinxadet, em moria per escalar, no al rocodrom, que ha sigut un fiasco de tarde, pero si de tocar roca, a veure si amb una mica d esort puc escapar-me entre setmana, molt bona sessió, i el sector nou aquest Sector El Corral, hi veig molt de potencial, oh si, quines ganes de tornar.

    ResponElimina
  2. Espiadimonis, que original...
    La propera via que obri li dire....Karma...o Mandala o La muller... o Plans and roses...o Memento....
    Et semblaria be?

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. ANONIMUS: m'encanta veure't per aquí. En el fons és tot un honor, ja que això vol dir que ets un seguidor"asiduu" del meu preciós blog! Sento haver-te decepciona't amb el nom de la línia, que poc original, no??? però de fet, a tú que més et dona, si mai hi podras pujar a encadenar-la? com si la batejo La Rambla! millor queda't a Savassona, xato, al costat del cotxe, intentant fent Karma o La muller i deteriorant la Pedra del Foc, que nosaltres tenim coses millors i més boniques a fer! Et prometo que la pròxima línia anirà dedicada a tú: "El cagamandúrries"! O potser és una via de Calders??? je ne se pas!!! Namasté i roca, colmpany!

      Elimina

DIGA'M