CAP DE SETMANA A LA CERDANYA

 La calor apreta de valent, i les possibilitats d'escalar per casa són baixes, així que, aprofitant que tenim doble bateria i nevera a la furgo, decidim marxar tot el cap de setmana a la Cerdanya.
Meranges
 No teníem un objectiu concret; simplement, gaudir de l'entorn, oblidar-nos de la xafogor osonenca, estrenar la súper nevera (tot un luxe!) i fer en cada moment el què ens vingués de gust. I així va ser: vam dinar vora un riu d'aigua glaçada, vam sopar sota un capvespre color turquesa abrigats com si es tractés de la tardor, vam llevar-nos amb la sortida de sol i vam obrir nous blocs de granit moooolt dolorós.

 Una capbussada abans de dinar...




Tot un luxe pendre un cafè amb llet gaudint de la posta de sol


I és que vam trobar una joia preciosa, cosideta de línies estètiques i exigents, que dominava vertiginosament l'entorn.



 L'Òscar, el va netejar i en va visualitzar tres línies; les tres ben boniques. Les dues primeres Top Manta direct i Trave Top Manta, van caure el diumenge, i la tercera, de regletes doloroses i minúcules ha quedat com a projecte.

  
Òscar sortint de "Top Manta direct"


Òscar encadenant la "Trave Top manta"    

 A part d'aquest bloc, vam estar obrint amb la Sara i la Mireia, un parell de blocs bastant bonics. El primer, una piràmide amb línies faciletes per escalfar motors, i una de més complicada, que vam encadenar amb pocs pegues, i que espero que la Sara la bategi (ja que la FA va anar a càrrec seu!), i un segon bloc més exigent amb una sortida una mica més agònica amb "papata" salvadora!

Sara encadenant
El segon bloc que vam netejar, una fisureta amb sortida durilla
Sort que algú ens va cantar el mètode...
 Em quedo amb moltíssimes coses d'aquest cap de setmana a la Cerdanya; la tranquil.litat, la posta de sol, el cel plè d'estrelles, els núvols amenaçadors naixent de les muntanyes, la companyia, les passejades sota la llum del frontal, els dits sense pells, les pedres brutes al mig del bosc que acaben sent boniques línies entre els nostres dits, i amb la frase que tan l'Òscar com jo vam dir a l'arribar a Olost: "hi tornem la setmana vinent???"

8 comentaris:

  1. Un cap de setmana més, gaudint de la vostra companyia.
    La setmana que ve deixem les iemes tranquil.les i canya a les cames a fer muntanya amb en Guillem.
    Fortes abraçades!!!!

    ResponElimina
  2. En tinc moltes ganes Novell!!! ens truquem per la setmana vinent preciosa!!!!

    ResponElimina
  3. Molt guai la cronica, i el bloc m'encanta, tindrem que anar a fer-lo

    ResponElimina
  4. ja saps,queda un projecte reglateru i alt!!!!

    ResponElimina
  5. Bona aquesta companys!!!!

    Bona cronica. Ara feia dies que no en llegia una d'aquestes teves, Leti, i he voltat amb vosaltres per meranges, encadenant aquests magnifics blocs que expliques.

    Segui jugant amb les roques; no pareu mai!!

    Us estimo. Petons
    Fins ara

    ResponElimina
  6. Bona aquesta companys!!

    Feia temps que no llegia un post com aquest dels teus Leti, i m'has transportat amb vosaltres a Merganges, provant aquest blocs tan fantastics que expliques.
    Fantastic

    Segui jugant amb les roques, i no pareu mai!!

    Us estimo. Petons
    Fins ara

    ResponElimina
  7. Met, pensa que quan tornis, tindras un munt de línies precioses per escalar! i nosaltres, estarem allà per protegir-te i gaudir-les amb tú! Nosaltres tambè t'estimem i t'anyorem, però estas vivint un bon moment, i això ens fa feliç! cuida't molt i records a la Jule!

    ResponElimina
  8. que guaaai!
    m'encanta la foto del cafè amb llet!! quin luxe eh?!?!
    bones perles trobades i bones tibades!!!!
    salut i força!!!!!!!!!!!

    ResponElimina

DIGA'M