"Soldados, cuarenta siglos de historia os contemplan*"

Crec recordar que la meva passió per Egipte va començar quan vaig veure alguna de les pel.lícules d'Indiana Jones. Va ser llavors quan vaig decidir que volia consegrar la meva vida a buscar els tresors perduts dels faraons. Però, qui no ha somiat en ser arqueòleg i passar tot d'aventures amb les piràmides de fons?
Aquell somni, amb els anys, es va fer realitat. Bé, no busco el "Santo grial" ni lluito contra els "nazis", però he estudiat egiptologia i he "excavat" alguna cosa per Catalunya. La realitat, mai supera la ficció.
Actualment, escric articles a una revista d'història i segueixo ampliant els meus coneixaments egiptològics. Poca cosa més. Viure de l'egiptologia segueix sent tan sols un somni.
¿Però quina relació hi ha entre Egipte i el bloc? Simplement, que les dues, són la meva gran passió. I vull que aquest blog sigui un reflexe d'això; de les innovidables jornades de bloc amb els amics i de l'Egipte del passat.
Si hi ha algú que senti una atracció especial per l'antic Egipte, o simplement curiositat per aquesta gran civilització del passat, el convido a entrar i llegir alguns dels articles que he escrit, notícies rellevants sobre descobriments i últimes investigacions i tot el que se'm vagi acudint...

* cèlebre frase de Napoleó a la Batalla de les Piràmides.

5 comentaris:

  1. Hola,Indiana.Ets la repera

    ResponElimina
  2. LETI BEIC QUE NO PERDS EL TEMPS!!L'INDIANA JA EL TENS A CASA!!

    ResponElimina
  3. Et refereixes a l'òscar o al peque? je je! no pararà mai de ploure? nosaltres, el dia 1, si no plou passarem per la comarca, i si està impracticable anirem fins a Fussi. Al menys allà podrem fer el triangle!

    ResponElimina
  4. jeje..ja tocava mencionar Egipte leti!! recorda la cinta de cassette de l'arqueologicnova!! tus inicios. No reniegues de ellos jeje
    besitos sister!!

    ResponElimina
  5. encara la tinc per casa! je je quina paranoia de cinta! però era bonic pensar que algun dia seria com l'indy, no?

    ResponElimina

DIGA'M