REVENTANT A LA COMARCA





Amb els braços, ja, mé descansats, hem tornat a carregar els matalassos i els peus de gat, i hem anat a la Comarca. Allà, l'Òscar s'ha tret algunes espines: Apofisis (6c) al bloc del camí, Guerrilla's crak (6a+/b) del Bloque del Bosque i l'únic 6c+ de la Petita que li quedava per resoldre (La zona obaga). El Manya, tambè ha resolt Guerrilla's Crack (ja l'havia fet anteriorment) i la Dolça fruita (un dels 6c+ de la Petita).
I per acabar el dia, s'han acabat de reventar al bloc De profundis.
Jo, per la meva part, he estat fent la trave del Bloque del Bosque i he repetit el 6a i el 6a+ de la Petita. L'única cosa "negativa" de la tarda ha sigut la forta caiguda que ha patit el Guillem al Bloc del camí. Pobrissó! sort que és valent i no s'ha fet gaire mal.
Ah! Records pel "trio de Sant Boi"! Bona gent.

Untitled from jaume font fernandez on Vimeo.

5 comentaris:

  1. Salut! Soc un dels del trio, en realitat som de St Cugat, pero el pelador de boix si que sembla que l'haguem tret de St Boi (del manicomi).

    Aupa cracks!!

    ResponElimina
  2. EI Aleix, aclarida la vostre procedència, esperem tornar a trobar-vos per la Comarca...o per algún altre racó de món! deixant-nos les pells "pelant algun boix"! je je! Fins un altre. Salut bows!

    ResponElimina
  3. Estas recuperada de les molesties del cogul?
    Una mica de gel, alguna pomada, una mica de repòs(no massa per no perdre pistonada) i com nova.
    CIAU

    ResponElimina
  4. Ja estic recuperada, merci! crec que vaig fer un moviment extrany, però tan sols em feia mal quan feia un moviment del 6b+! Dema a tornar-hi! Ens veiem.

    ResponElimina

DIGA'M