Un bon any

Hi ha millor manera d'iniciar un nou any que fent el que més t'agrada? NO. Hem començat l'any escalant, com ve sent una costum des de fa uns anys (descomptant el lapse post-maternitat!).
L'escenari: Fussimanya; la pluja, la boira i el mal temps han deixat la Comarca massa impracticable. Els protagonistes: els de sempre (l'Òscar, el Guillem i el nostre inseperable company de matalàs, en Manya).
Ens hem dirigit al Triangle, on he escalfat a la via El bloquero solitario (6a+) per, després, fer-li uns quants pegues a Flipando en solo (6c+). Amb l'Òscar hem provat Manuelilla's búlder (6b+) però no l'hem pogut resoldre. Queda pendent!
Després de dinar ha arribat el Manya, carregat com de costum amb el t
rípode, els matalassos i unes ganes inmenses de blocar!
Tot seguit hem trobat un bloc preciós seguint un camí acabat de netejar. No sabem si algú l'ha ressenyat o té intenció de fer-ho, però davant el dubte i la meravellosa fisura que s'aixecava davant nostre, ho hem fet nosaltres. Si aquest bloc ja té nom i grau, que algú ens ho comuniqui. El bloc l'hem batejat amb el nom El templo maldito i la fisura Blocando en companyia (6a). Al costat hem "obert" una via plena de regles que no hem pogut resoldre;
un nou projecte per aquest 2009.
En resum, ha sigut un 1 de gener per recordar. Bon any!

3 comentaris:

  1. Gran comensament d'any!molt bones les fotos d'en guillem!jaja,si puc dema em paso per els videos.

    ResponElimina
  2. fanàtics!!
    a veure si no deixareu res per la resta!
    ahir a nosaltres ens va tibar més un soparet i de festa amb els amics! així que res.. avui al 25%!
    Pel cap de setmana tornen a pintar pluja.. a veure si ens n'escapem!
    BON ANY!!!

    Carme

    ResponElimina
  3. Bon any carme! A veure si coincidim algun dia pel plafó. Ara no hi vaig tan com abans; entre el guillem, la feina i les "tasques domèstiques" (buf!) no em queda gaire temps. Sort que ho compensem per l'altre banda i sortim a roca...
    Fins aviat.

    ResponElimina

DIGA'M