AMB LES BUTXAQUES PLENES!


Hoy, en la Comarca, "han llovido encadenes"!
Fins i tot en Guillem ha fet el seu primer "mantel" al resoldre el mini-bloc "Modus Vivendi"!
Comencem:
.L'Aleix s'ha endut cap a Sant Cugat Galimaties (7asit), la trave "La noche de los cristales rotos" (7a), La hierba del rey (6b+) i The king of ganga (6c).
.El Manya (espereu que he de treure la llista, je je!) s'emporta Galimaties, La hierba del rey, The King of Ganga, Dharma (7a), Buda (7a+) i un 7b+ (tambè del bloc del camí) . Està fet tot un crack!
.L'Òscar ha r
ealitzat Galimaties, La hierba del rey i The King of ganga. Has escalat de "puta" mare bow!
.Una servidora; The king of ganga (6c)! Tot i que les meves butxaques no han marxat gaire plenes (tot s'ha de dir) estic encantada amb el meu encadenament!













El Manya resolent Buda i l'Òscar tibant de bíceps al 7b+.



















Una servidora realitzant el seu primer 6c, i començant a matitzar Apofisis (6c), mentre els meus col.legues de matalàs i los "hijos de la comarca"(Ferran, Met i Serra) es deixaven les pells als setens del bloc del camí.












































Fotent-li pegues als romus de la Invasión venezolana (7a+), al bloc del Galàpac.

8 comentaris:

  1. Un dia rodo collunut i ple de moments molt bons,oscar a la foto del 7b si no el fas no sera per biceps bowwwwwwwwwww!leti anorabona!!!!!!Aupa Guille!!!!!!!

    ResponElimina
  2. molt be el dia!jo actualitzaré demà crec, sino ens farem pesats de tant repetir el mateix jaja!apa Lluçanerus comarquerus!

    ResponElimina
  3. ho haveu vist!!!!!!!!! la mare que el va parir! amb tres anys acabats de fer ja fa "mà-peu!" i sortida de màntel al primer pegue! quin bouet!

    ResponElimina
  4. Buen sacrificio, eso está bien!!

    ResponElimina
  5. A tots els encadenators Felicitats, en especial al més petit en edat de La Comarca despres d'en Baxter i en Gullich, en GUILLEM.

    Salut a tothom i dema més.

    Ferran G

    ResponElimina
  6. Nos vamos a La Comarca a limpiar, parece que esta todo mojado.

    ResponElimina
  7. Ei bous. Molts encadenes la semana pasada!!!!! MOltissimes felicitats a tots. i aquest cap de semana a tornari, aviam si encara sompliran mes...
    Salut

    ResponElimina
  8. Merci Met.Ja vem veure que tot i la pluja li veu tibar a les tres versions de Guerrilla's crak! doncs aquest finde no ho tenim gaire bé: jo curro dissabte i diumenge! suposo que ens quedarem pel lluçanès a netejar una mica. Així quan vingueu tindrem molts blocs per tibar-li! Bon cap de setmana bow!

    ResponElimina

DIGA'M