MATITZANT

Eren les 10 del matí quan hem arribat al Lluçanès. Teníem poca estona per escalar, així que, tot i el fred, ens hem dirigit al bloc que l'Aleix i l'Òscar van netejar el diumenge (The Broken). Allà, l'Òscar ha tornat a fer broken mountain; una línia molt bonica que tot i els "pegues" que li he fotut, no he pogut resoldre. Soluciono bé la sortida i les dues "tibades" d'invertit (per sort no em falten bíceps je je!) però em falta matitzar els dos passos següents.
Amb una mica de solet i uns quants "pegues" més, crec que la treuré.





Desprès, ens hem dirigit al Hacha on hem estat provant Ántrax (6c+) i el lance (6b+). La primera línia és bastant dura, sobretot els tres primers passos; estàtics i amb preses dolentes. La sortida la tinc controlada, però em falta matitzar la col.locació dels peus per agafar correctament la "pinza de la muerte".
Temps al temps.
La segona línia m'encanta. La clau; llençar-se amb convicció! Tinc tota la nit per meditar i creure que puc "pillar" el canto de dalt!



Demà dissabte torna a tocar el LLuçanès, i espero treure algunes de les línies pendents.

2 comentaris:

  1. beeee!quina sort escalar avui, quina enveja... dema anirem a la comarca, pero diumenge vindrem a casa vostre, si segueis en peu la invitació. Hem de fer molt feina, de la dura!aupa bows!

    ResponElimina
  2. Ja ho sabeu sempre sou benvinguts! bona escalada!

    ResponElimina

DIGA'M