RESOLENT AL LLUÇANÈS







Avui ha sigut un dissabte moooooooolt fanàtic. Fanàtic i plè d'encadenaments!
Hem escalfat els bíceps i els tendons al Broken, un bloc molt guapu amb tres línies de 6a/+. Desprès, hem dinat i hem fet la digestió al Hacha, on l'Òscar es fa amb Àntrax i la línia del lance. El Manya, que ja ha realitzat totes les línies de bloc, aprofita per fer algunes repeticions (està fet un bow dels grossos!).
Desprès de l'Hacha, han tret The Hole (6b+/c), aconseguint així la segona i tercera ascensió a la línia.

Cap a les tres de la tarda han arribat el Roger i la Carme; aquesta vegada per calçar-se els gats i endur-se algunes de les línies obertes. Molt bé bows!
Mentre la Carme i jo ens deixàvem les pel
ls a l' Àntrax (les dues ens hem quedat a un pas de treue'l) i al lance (hem trobat un pas intermig que ens pot ajudar a encadenar-lo en properes sessions), i el Roger provava AK-47, els meus companys de matalàs (acompanyats d'un nou visitant del sector: el senyor Joan Caballé, àlias el meu pare, je je!) s'han dirigit a un bloc que fa una setmana vam netejar amb el Manya, on han realitzat dues línies de caiguda bastant xunga però grau assequible.
Deixant els fanàtics del sector, el meu pare i jo hem passejat fins el bloc de la Sargantana, on ha provat la trave i algunes de les línies verticals. Espero poder compartir més jornades de bloc amb ell.
Cansats, i amb les "yemas" fetes caldo, hem aban
donat el Llucanès...(però no per gaire temps!)
****************************************
I mientras tanto, en la irreductible comarca, un hombre resolvía una dura vía... Enhorabona Aleix! Ayúrveda ja és teva!

4 comentaris:

  1. ueee!molt be fanatics!dema us venim a veure i ens ensenyeu les noves joies!bonanit

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Epa jo que em pensava entrar el blog i beure noticies sobre el Lluçanes!us i eu passat?jo per aqui super cansat,quin dia i ames em fa mal el bras dels lances d'ahir al roko!!en fi dema ens truquem per quedar!!!

    ResponElimina

DIGA'M