TARDE DE SÉPTIMOS






Un altre tarda bonica a la Comarca. Una tarda no gaire freda i plena de fanatisme.
Hem començat la jornada al Chef, on hem intentat resoldre, tot i que sense gaire sort, La sorpresa del chef (7a). Una via de pocs passos però de mooooolts "romus"! No estic molt lluny de realitzar-la, però encara hi hauré de fer uns quants pegues més. Qui si l'ha tret ha sigut el Manya i l'Aleix.
Quan hem abandonat aquest bloc farcit de "romus", ens hem dirigit a La Tortuga, on el Manya, l'Òscar i l'Aleix li han fotut pegues a Ayúrveda (7b+). És qüestió de temps que se l'enduguin a casa. (Manya anima't bow que ja la tens!).
Jo tambè l'he provada, però no em moc de la sortida. Encara em queda molt lluny el setè grau! Però m'encanta provar noves línies. Potser, algun dia, em mouré en aquestes vies tan bé com ho fan els meus companys.
Després d'acomiadar-nos de l'Aleix i l'Irina (que espero que es recuperi ben aviat), hem fet una visita als fanàtics de la Comarca, que provaven algunes de les noves línies del sector.
I per acabar de deixar-nos les pells i els tendons, hem acabat la tarda del diumenge al bloque Tántrico.

7 comentaris:

  1. Va ser divertit, hem sap greu la caiguda d'en Manya, pero ara ja esta, es questió de dies, bons boulders estan sortint aquí dalt, facilets pero guapos.

    Familia ens veiem en breu.

    ResponElimina
  2. Ara toca sessió fanàtica al Lluçanès, no? Hi tenim un bloc de la vostre mida...durillo, durillo! Bona setmana.

    ResponElimina
  3. Eis bous i boua!!!! jjeejjeejjee. Ja us he trobat. Ara mateix us faic un link al meu blog. Bones sessoins a la Comarca!!!!! Tu ves probant Oscar, que en breu tots aquests somnis de setens arribaran i vibraras amb les sensacions encadenant aquests blocs. Per creixer fan falta, a part de fanatisme, que a tu d'aixo ten sobre, fa falta pegues i pegues i pegues i pegues... Ja mentens.
    Records i abraçades. Salut

    ResponElimina
  4. donen bon temps pel cap de setmana (es dilluns i nomes pensem amb aixo...) aixi que suposo k us vindrem a visitar i fotreli canya a aquests nous blocs del lluçanès!!ni un de viu en deixarem!aupa familia!

    ResponElimina
  5. Met es facil contajiar-se del vostre fanatisme i aixo fa mes facil la lluita continua amb la roca i la ment.ens veiem per algun lloc on es pugui desafiar la gravetat

    ResponElimina
  6. Aleix ja hi pots comptar.Que sigui curta la setmana i a muerte bow!

    ResponElimina
  7. Esteu molt espirituals! però...tota aquesta filosofia m'ajudarà a abandonar d'una vegada el sisè grau i poder fer els meus primers setens? je je! Bona setmaneta a tots.
    Leti.

    ResponElimina

DIGA'M