EVOLUTION, BABY!


El resultat d'escalar amb gent que té més grau que tú, és que en un 90% de les ocasions, escales blocs que superen el teu grau. Una de les conseqüències d'aquest fet és que poques vegades t'emportes realitzacions a casa. Per tant, l'evolució no es manifesta en el nombre de blocs que vas encadenant cada jornada, sino en els progressos que realitzes en les diferents línies. O el que és el mateix: les preses noves que vas agafant a base d'anar-hi deixant les pells i les hores!
I avui, he pogut veure una d'aquestes "evolucions". I ha sigut a la línia Fisical, del bloc de la Tortuga. Quan la vaig provar per primera vegada, era incapaç d'agafar-me a la presa de dalt del bloc. Per més pegues que li feia, no aconseguia tocar-la. Però avui, després de setmanes de no deixar d'escalar, he estat a un pas d'encadenar-la. Sí, sí, no l'he feta, però està al caure. Em falta més "ràbia" a l'hora de llençar-me a la regleta final. Dimarts faré "malabarismes" per tornar a la Comarca i endur-me aquesta línia a casa.

per ordre d'aparició: una servidora provant Guerrilla's crak, Manya a la nova joia i a
"Más vale un romo que nada", Marc Puig al bloc del Galàpac, i Òscar

a Guerrilla's crack (versió forats) i a la nova adquisició.

Bé, deixant de banda aquesta reflexió personal, he de dir que el dia d'avui ha sigut genial! I no tan sols perquè m'he sentit bé escalant, sino pel bon ambient que es respirava a la Comarca. Avui, el Guillem ha sigut substituit per un antic company de corda, en Marc Puig. Especialista en escalada en gel i via llarga, i que en aquest primera sessió al nostre pardís de roca s'ha endut Fisical i una trave del bloc del Galàpac.
L'Òscar i el Manya, com de costum, tenen una llista llarga d'encadenaments en el dia d'avui. L'Oscar
a fet, al segon pegue, Guerrilla's crak (versió forats), Techmical sisters i repeticions a línies que ja havia fet en dies anteriors. En Manya ha fet Techmical sisters, El magnesio tiene precio i repeticions a Fisical Brothers i la Invasió venezolana. Segurament em deixo alguna cosa!
Jo, per fi, m'he atrevit a provar Guerrilla's crak, línia que encara he de matitzar bastant.
No sé si demà hi tornarem; crec que tant els meus companys com jo estem bastant reventats, però si dimarts hi vaig, Fisical serà meva!


La Comarca from jaume manya on Vimeo.

7 comentaris:

  1. Felicitats, per els nou encadenaments i les noves troballes, dintre d'una estona marxem cap a La Comarca a fer mal, o a que ens facins les pedres als dits, estem rebentats.

    Bona cronica i aniks que aixo esta al caure Leti.

    ResponElimina
  2. he estat sommiant tota la nit amb la "p..." regleta final de fisical...vaig estar a dos centímetres de tocar-la...però estava reventada! je je! prò això no és excusa! Quan s'arriba tant amunt no es pot perdonar! a muerte! potser si hagués fet un crit del tipus MET, l'hagués trincat! je je! Ke vagi bé per la Comarca!

    ResponElimina
  3. Molt bona bows!Jo avui he descansat, les pells roses no em deixen ni agafar paper. Ens veiem la setmana q ve segur, que fa dies que no escalem junts. Apa, a passar una bonai llara setmana!!

    ResponElimina
  4. Jajajaj,Que bones les fotos de la dreta!e pero un altre dia savisa que son per posales i tensenyu la cuixa!!!

    ResponElimina
  5. Molt be bous!!!! Vosaltres tampoc no pareu. Felicitats per Oscar i Manya per l'encadene de "technical sister" i moltissims anims per la Leti. Espero que si dema aneu a la Comarca, temportis el fisical cap a casa,. i de postres vançar molt mes en el "Guerrilla's crack" o emportartel tambe. Per demanar que no sigui.jejeje. De debo, que tinguis sort. Records

    ResponElimina
  6. Dema divendres. Vosaltres a escalar. A mi encara em quedara un dia pero, TODO BIEN. Suposo que ja deus haver vist el video de l'encadene de "Technical sister". No se. Nos vam veure aaquests pasos, pero si hi han variacions en seguents ascencions s'accepteran. Ja mo ensenyaras. leti: Que tinguis molta sort dema. Concentrat davant del fisical i maxaca'l. Sort. Dissabte Comarca. Aviam si ens veiem

    ResponElimina
  7. merci! jo treballo tot el cap de setmana, però diumenge potser sí que hi passarem. La leti i el Manya seran dissabte a Fussimanya.
    Ens veiem.

    ResponElimina

DIGA'M