FANATISME A LA COMARCA








Quan vaig arribar, ahir, a la Comarca, en Manya i l'Òscar ja feia estona que es deixaven les pells a les roques més altes del sector; The most, El chef, i una trave molt guapa que havien estat netejant i encadenant dins una cova propera a les noves joies de la Comarca. L'Òscar, satisfet de les línies resoltes (Alta cuina, La sorpresa del Chef i una línia creada pel Met al bloc The Most), em diu que em calci els gats i provi la trave. Així que, em poso els gats i entro a la "caverna"; un refugi ideal per les tardes d'estiu.
Desprès de fer-li uns quants pegues (em falta matitzar els passos i col.locar millor els peus), vam visitar una de les "xinxetes" de la Comarca. La línia que vam provar, és molt fanàtica i amb una sortida d'horror. D'aquelles sortides d'apretar el "cul" i deixar-te l'abdòmen. Cap dels tres la vam encadenar.
Baixant cap el bloc de la cova, ens trobem als "fills de la Comarca" barallant-se amb un parell de problemes recents. El bon ambient, el fanatisme i les noves línies ens fan oblidar els nostres "projectes personals" i calcar-nos els gats. En Manya i l'Òscar realitzen la nova trave que enllaça amb Guerrilla's crak i s'acaben de reventar als projectes del mateix bloc. Per cert, enhorabona al Serra per la seva realització!
Ens acomiadem del grup, que emocionat prepara la primera sessió nocturna a la Comarca, i abandonem el sector.
Però no per gaire temps, ja que a les quatre de la tarda d'avui ja hi tornàvem a ser. Però aquesta vegada per passejar tranquil.lament pel voltant dels blocs i provar alguna que altre línia al Bloque del Prado, on tambè se'ns uneix el nostre inseparable Manya.
Per cert, l'Òscar ha netejat una nova línia al bloc de la cova. De moment, es queda en projecte.

Alta cuina from jaume manya on Vimeo.

9 comentaris:

  1. E Familia,no tinc dits!!!!Como tira de biceps la Jabata!!!!i el Jabato perrea perrea a con la primera dedans de la grotte!!

    ResponElimina
  2. je je! jo tampoc tinc llemas! però si tenim un dia lliure no sé estar-me sense escalar! ens trukem per escalar entre setmana!

    ResponElimina
  3. Els petates estan amb cami!!!!

    ResponElimina
  4. ei bous!!! Aixi que diumenge vareu repetir a La Comarca?? Bona aquesta. Jo tambe espero que a la proxima sessio de nit hi estigueu. Tambe k encadeneu algun bloc i sortiu al muntatge; que de ben segur sera una puta pasada!!!!jejeje. Oscar, per aixo son els amics, i per aixo volia que tothom sapigues que em vas cantar un joc de peus clau i vaic encadenar. Ets un crac. Intentare veure el video mes tard, perque ara no me'l deia veure. Aviam com sera...
    Dijous festa a Vic tot el dia. CLIMBING!!!!!!
    Salut i pertons per a tots 3

    ResponElimina
  5. Jaimitu ja veus quin company de bloc que tinc,nomes i tens que posar les ganes que ell i posa la tecnica!!

    ResponElimina
  6. i això,on rediantre és?? aneu molt forts eh gent,que mengeu per aquí dalt al lluçanés?
    salut!!!

    ResponElimina
  7. buenoooo, nomes es dimatrs i ja estem que ens pujem per les parets. aquest cap de setmana a fondu (per variar) tot i que vosaltres no dixeu pedra en peu, us ho emporteu tot!!!!

    ResponElimina
  8. Aleix: és el fanatisme que es respira a la COMARCA. Això no es pot parar...i va a més! el dijous puges a escalar? Nosaltres anirem a Sava amb en Manya. I el cap de setmana a la Comarca!

    ResponElimina
  9. Ja tinc camar nova!!!jojojo,carregant bat per el dijous!!!!

    ResponElimina

DIGA'M