VINI, VIDI, VICI



Comarca, 27 de març de 2009.
Eren les 18:33 quan per fi, desprès d'uns quants "pegues", he agafat la regleta final i he pogut fer-me amb FISICAL. He cridat, he gaudit del meu "triomf" i he marxat de la Comarca amb un somriure d'orella a orella.
FISICAL és per a mi més que una línia, que un número. És un gir de 180 graus en el meu periple bloquer. Ja no em limito a provar els blocs, ara em poso objectius, els treballo, els imagino, i els aconsegueixo.
I crec, amics, que això és el bloc: Agafar una línia, deixar-t'hi les pells i els pensaments, i encadenar-la.
Per fi. Fisical és meva. I pel què m'han dit, la FA femenina!

9 comentaris:

  1. EEEEEEEEEE molt be!!Ja tens pensat quin sera el proxim de caure??Jo en tinc un al cap!!!Una de les groses,Oscar cuidat la munyeca!!ens veiem aviat!!

    ResponElimina
  2. Enhorabona per l'encadenament! Segur que n'hi haura molts més. Salut i força!

    ResponElimina
  3. Manya: el meu nou objectiu és guerrilla's, Apofisis i la hierba del rey...buenu, en tin un munt al cap! abans que s'acabi l'estiu ha de caure alguna de potent! Ens veiem.
    Roger: merci! ah! i enhorabona pel 8a de casanova! m'ho va dir l'altre dia en Toni. Però és el teu segon 8a, no? a calders ja n'havies fet un altre, oi? A veure si ens veiem i ens ho expliques. I per Albarracín de puta mare, no? Ens veiem.

    ResponElimina
  4. Oleeee. Moltissimes felicitats. Un boulder fisic i pilos. S'ha de treballar molt per encadenar-lo, i es just el que has fet tu. D'aquesta manera es com s'obtenen els resultats, ja que si no probas mai no faras mai. Clarissim. Ara el k toca es disfrutarlo, i un dia amb mes gent, grabar-lo. jejeje K vagi b

    ResponElimina
  5. felicitats leti! ahir al final va anar tot be. ens veieml setmana q ve que aquesta no para de plure...joder!!! tibarli mes crack!

    ResponElimina
  6. No esperàvem menys de tu... la super spiderwoman contraatacaaaa!! ara a por Guerrilla's crak!!
    la teva sister que compite en el trono de miss bíceps!!
    A veure quan veig imatges de l'aconteixement!!

    ResponElimina
  7. Si senyora!! Fites i més fites!! i ja ho saps que a partir d'ara tens una compi de tibades a qui hauràs de posar al dia!! Felicitats Leti!!

    ResponElimina
  8. Espera el teu pare..........que ve

    ResponElimina

DIGA'M