DIA FANÀTIC


Ahir divendres, de bon matí, ens vam trobar a Savassona amb en Manya. Disposats a recuperar tots els pegues que les pluges de les últimes setmanes ens havien pres, vam escalar sense descans. Crec que el Manya va comptar que havíem fet 15 línies! (amb els milers de pegues que això comporta).
Vam fer blocs molt guapos, i en Manya i l'Òscar es van endur moltes línies a casa; com el Tanga vermell, l'Enemic o les divertides vies del bloc Scream. I és que estan fets uns bous!




Jo, per la meva part, vaig continuar amb el meu "projecte personal": perdre definitivament la por als blocs d'alçada considerable i encadenar sense dificultat blocs de 6c/+. I vaig per molt bon camí! Estic feliç de tot el què estic aconseguint gràcies a la constància, l'esforç i, és clar, el fanatisme! I cada dia que surto a escalar, comprobo l'evolució (tant mental com física) que estic "patint"!
I això és tan satisfactori...



Bé, avui segurament anirem a la Comarca, tot i que tenim les pells bastant tocades. Però estarà bé passejar entre els blocs, escalar tot el què permeti el cos, i trobar-nos amb els "fills de la Comarca".

4 comentaris:

  1. Si com be diu l'Oscar sa llevat destrosat ara despres de tot el trote d'avui encara em acavat de trinxaru tot!!!

    ResponElimina
  2. Tot i aixi:perrea perrea me...Je jeeeeeeeeeee

    ResponElimina
  3. la por ai ai,quin gran conegut! la ment, el "coco" mai arribaràs a coneixe't mai arribaràs a coneixe'l!! salut fanàtica

    ResponElimina
  4. ja ho diuen: el cervell és el múscul més fort! i amb l'escalada és realment així! Sort per Jerez!

    ResponElimina

DIGA'M