LLUÇANÈS BÚLDER



Desprès de l'intens dia de bloc que vam tenir ahir a Savassona, hem pensat que el més adient era apropar-nos fins el Lluçanès i centrar-nos en la publicació de les ressenyes d'aquest petit sector emergent. Hem fet fotos dels blocs, hem batejat moltes de les línies anteriorment dibuixades, i hem posat a prova les pells al conglomerat que dóna forma a les joies del nou sector. Tot i que queda molt per fer; parets amenaçadores, blocs perduts pel bosc, i un etcétera interminable, ara és moment de recopilar tota la informació que hem anat recollint i plasmar-la en forma de ressenyes a l'espera que els "ansiosos de la roca" s'apropin al Lluçanès i passin jornades fanàtiques en aquest nou "sector" de búlder.
Hi sou tots benvinguts...

3 comentaris:

  1. Booones Letii!
    Doncs ja ens hi portareu a veure aquestes joies minerals!! Ja ho saps que si cal portem raspall i podadora!!
    Salut i desitjant coincidir aviat amb vosaltres, em despedeixo!!

    ResponElimina
  2. Ja m'ha dit el Manya que em tocara currar no?????, QUE CABRONDSSSSSSSSSSSSSS, jajajja, doncs ja estic ansios per començar a donar-li al teclat, jajajaj.

    Vinga que tenim que fer uan visita que sempre baixeu vosaltres.

    Salut

    ResponElimina
  3. t'ho compensarem amb tones de conglomerat! Ja veureu el tsunami que hem trobat aquest cap de setmana!!!!!!! A veure si coincidim aquesta setmana, bows!

    ResponElimina

DIGA'M