PLUJA+CINC DIES SENSE TOCAR ROCA=RESINA I DIVAGACIONS


Fa cinc dies que no toco roca. Buf! El què havia de ser una setmana santa de bloc, s'ha convertit en un grapat de dies grisos, freds i de resina. Com si es tractés d'una d'aquelles confabulacions enormes extretes directament de XFILES, tots els nostres plans s'han esvaït com el sol. Potser va ser així com va començar el diluvi universal...
Estic escrivint un article sobre les tècniques que utilitzaven els antics egipcis per treballar pedres tan dures com el granit o la diorita. I entre tantes hipòtesis, no deixo de pensar en divendres. He dit granit? MMMMMMMMM...m'encanta escalar en granit! La pluja i l'absència d'activitat bloquera em fan divagar! Segueixo. I qué té d'especial el divedres? Doncs que per fi (es clar si el temps ens ho permet), tornaré a agafar els gats. Però, on aniré? Des de l'encadenament de FISICAL, que busco desesperadament un projecte. Una línia d'aquelles que et treu el son.
Aniré, aniré...potser a la Comarca. Allà hi tinc GUERRILLA'S CRACK. Com diu en Met: Bona, aquesta! Una línia magnífica que tinc pendent de realitzar. Tambè tinc pendent APOFISI. Fa dies la vaig estar provant, i no la tinc gaire lluny. Sí, tambè és una línia bonica.
O potser a Fussimanya. Allà m'espera FLIPANDO EN SOLO. PILA, pila i més pila! Potser les llargues sessions de plafó que he fet aquesta horrorosa setmana santa m'ajudaran a, per fi, encadenar-la. Si! però aquest, serà el destí del dissabte. L'Òscar treballa, i el triangle no és un mal lloc per anar-hi sense cap company de matalàs; la caiguda no és dolenta, i amb una sola crash-pad estàs ben servit. Perfecte! Dissabte seré "una bloquera solitaria en busca de encadenamientos"!
Divendres...divedres ha de ser un lloc especial. Un lloc com: SAVASSONA. Odio els romos però m'encanta aquest sector. Fet! Divendres a tastar els blocs de Savassona. Ja m'ho imagino...
Eps, i diumenge? què farem diumenge?. Un diumenge perfecte és sinònim de...(redoble de tambor, por favor) COMARCA. L'Òscar, en Manya, en Guillem i jo. El "Comando LLuçamiti" al completo! Como en los viejos tiempos! I és que, cinc dies, són tota una eternitat!
Bé, torno amb els meus estimats egipcis i les seves misterioses tècniques de treball... creieu que un obelisc de granit es podria escalar?

11 comentaris:

  1. ooooh!! jo vull venir!!
    Guerrilla's crack em fa "caquetes" a partir del bidit, així que tant sols l'he provat una vegada i allà em vaig deixar caure per no "fer-me mal"...! uff, he de canviar el xip!! Ostres, a veure si coincidim algun dia que ja en tinc ganes!! I amb aqusets dies... aquí no tenim ni la resina! aaaarggh!

    ResponElimina
  2. si no plou, divendres anirem a Sava. Si voleu venir, ja ho saps. I si estàs per la comarca aquest cap de setmana, segur que ens veurem. Petons!

    ResponElimina
  3. Leti,bona cronica,jo mapuntu de porter i camara a flipando en solo disavte,mi bols?divendres pude aig d'anar a buscar bitllets,jejeje!!!

    ResponElimina
  4. oi tant! quin millor porter-càmara que tú! je je! Estem en contacte!

    ResponElimina
  5. per osiris i per tutatis !! quin fanatisme que es respira... jo tb m'apunto al que sigui. Llastima que dissabte tinc rodatge, pero igual a la tarda puc, ja dire algo. Sino diumenge segur! salut bows!!

    ResponElimina
  6. nefertiti!! un nou grau per l'escalada en obelisc!! no tenim remei,rockainòmans!!

    ResponElimina
  7. jajaja que bona crònica.......kina sensació la de guerrillas, Leti el pròxim dia segur que te la treus i fliparàs, maquíssima, màgica, trepidant.....jo dissabte pujo fijo, així que sola res de res.....jo vull provar Fisical que encara no l'he provat, bueno fa molt dos pegues contats......salut i fins dissabteeeee!!jo m'he passat una setmana santa igual que la teva.....mono, mono i més mono.

    ResponElimina
  8. Hola amics meus!
    Aleix: va, diumenge ens veiem, segur! que fa molt de temps que no tibem junts!
    Jan: l'obelisc més alt fa uns 30 metres...per tant seria més que un dels meus blocs però menys que les vies que escales tú...sí, sí! seria via esportiva desequipada. o sigui que necessitaria els teus tascons! je je! Si no ens veiem que vagi molt rebé la feina!
    Txetxu: Fisical està molt bé. segur que sense gaires pegues te'l treus. I pel que fa a Guerrilla's...en tinc moltíssimes ganes! doncs fet. Dissabte ens veiem. Has anat mai a Fussimanya? HI ha un bloc que es diu el triangle. HI ha moltes línies, i una trave que espero encadenar aquest cap de setmana...t'hi apuntes?
    avi: i pel que fa a tú, estimat pare...et duré a fer "Safari callejeros"...i si el treus, penso fer-te un homenatge al meu blog! petonets!

    ResponElimina
  9. Filla meva.No ploris.El Avi no está en forma

    ResponElimina
  10. jajaja este abuelo está engrunaoo!!a veure quan portes a ta germana de safari o com es digui...pot ser podria pujar la pedra "flipi" d'en guillem...una mica de magnesi i les converse roses ;P i faig el cim. Sempre i quan em diguis va bou!! jaja

    your sister!!

    ResponElimina

DIGA'M