QUINS TRENTA MINUTS!


"Acudiendo a mi llamada de fanatismo..." en Manya m'ha trucat de bon matí i hem planificat la jornada d'avui. Els núvols eren molt amenaçadors, però tot i així, hem agafat els matalassos i els gats i ens hem dirigit a l'idílic bosc de Savassona. Erem conscients que la tormenta no trigaria massa a descarregar, i per això, sense perdre el temps, ens hem parat al primer bloc que hem trobat; eL Búlder GOLLUM. Allà hem encadenat Gollum fisurer (6b) i Hom mani Petmehom (6b+). Dues línies de pocs moviments que ens hem endut en un tres i no res. Fanatitzats amb el bon començament que havíem tingut, ha començat a pedregar. M'encanten les pedres, però no fins el punt que caiguin del cel a mil.lers!
Hem recollit els estris i ens hem refugiat al Dau, on al menys, vint persones esperaven la fi de la tormenta per tornar cap a casa. Nosaltres, fent servir el meu OCÚN com a enorme paraigües, hem corregut fins el cotxe. Hem acabat la jornada al plafó, on se'ns ha unit l'Òscar, que tot i les 10 hores de "curru" que duia a l'esquena, ha encadenat més d'un bloc.
I al plafó de Cal Ferrer, acaba la crònica d'avui. Tan sols han sigut trenta minuts de roca...però quins trenta minuts!

9 comentaris:

  1. JajjJ!cullons amb l'Oscar despres de tot el curru i encara tiva com un bou,la linia del palafo quant bulguis una repeticio te la faig,ajajaja!
    Fins e¡dema bous!!!

    ResponElimina
  2. Ja t'apropare la pressa blaba que no haiguis de llençar aixi amb un dinamic potser el treuras. je jeeeeeeeeee!

    ResponElimina
  3. merda de temps!jo potser vinc dimarts i dijous a la tarda, podriem veurens i tibarli ben fort!apa bows, no entreneu tant k no us cal

    ResponElimina
  4. Be Aleix ens diem algo si vens. salut.

    ResponElimina
  5. jo haviam si dijous m'ho puc montar.....que aquest finde no podré....quina merda....que no plogui meeeeeeeees!!

    salut

    ResponElimina
  6. he de solucionar un problema molt bonic, Guerrilla's monodits!!.....ufff brutal!

    ResponElimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Txetxu dijous bon temps segur.Guerrilla's monodits fijo que cau si no tornar-hi, ens veiem aviat! Oscar.

    ResponElimina

DIGA'M