SETMANA SANTA DE BLOC (I)

Mentre el món del segle XXI es deixa endur per un espiral de religiositat que no arribo a compendre, nosaltres ens preparem per gaudir de jornades senceres de bloc. Sense horaris, sense obligacions, sense presses. Simplement escalar. Fins que les pells diguin: prou!
Per aquests dies de festa, hem planejat un tour per Cogul, Montseny i Targasonne. Esperem que el temps es comporti, i puguem gaudir dels diferents tipus de roca que ens ofereixen aquests meravellosos sectors.
Però aquest cap de setmana l'hem dedicat a la Comarca i a Fussimanya. Zones conegudes i tranquil.les, on hem escalat línies noves i matitzat blocs coneguts. Aquest és el cas de l'Òscar, que es va endur "pegue peta" , "Crystal nacht" i unes quantes línies de la Partida de dalt com per exemple "Domenec's crak".
En Manya, com de costum, tambè va encadenar. Seria extrany que no ho fes!
Jo, en canvi, no em vaig endur res de res. Però vaig marxar de la Comarca contenta al veure una mica més a prop "Crystal nacht".


I el diumenge el vem dedicar a passejar per Fussimanya i a provar els nous blocs del sector. Blocs, que salvant les distàncies, m'han recordat a Hueco Tanks! Especialment una de les línies del bloc del Cristall; on s'ha d'anar col.locant els peus dins els forats per anar avançant.
Aquest sector promet!

P.D: A Fussimanya, en Guillem va trobar un nou company de joc: una cria de todó que havia caigut del niu.

5 comentaris:

  1. familia,quin cap de setmana mes...!!!daqui poc mes,la que se avecina!!!!jajajaj...

    ResponElimina
  2. Faltaran dies entre netejar i escalar i ara a mes un nou sector uuuffff!

    ResponElimina
  3. malalts! vosaltres no pareu tampoc, això es bo. Si un dia em convideu vindrem a Fussi a veure les noves reliquies! Finde aquest a Targa, jo divendres i dissabte, aquells fins dilluns (la ostia pels dits)

    ResponElimina
  4. ostres quin cap de setmana més complert!!! A veure si tinc sort i podem coincidir a Targa, eh?!!
    Per cert, el tudó encara està bé...? Jo havia cuidat moltes cries d'oreneta que queien del niu i poques havien sobreviscut... sniff! El que sí que et puc dir és que li dongueu cuquets o insectesamb pinces llargues i fines de punta rodona (típiques de quiròfan)i que sobretot el tingueu en un "niu" calent (jo els posava sobre les típiques ampolles d'aigua calenta però suposo que el podeu posar el "niu" sobre el radiador, etc), desitjo que visqui i sigui un gran amic d'en Guillem, i si no hi ha tanta sort, almenys serà una bona experiència per ell, aprendrà un munt de coses noves sobre les aus, ja veuràs com se li desperta la curiositat!.
    I per acabar... què és això d'un nou sector??????çApa, una abraçada pels 3 i pel tudonet!

    ResponElimina
  5. Aleix: quan vulguis venir a veure els blocs que ha descobert en manya, ja ho saps. HI ha molta feina; tan pel que fa a l'escalada com a la neteja. Estem en contacte.
    Laia: el tudó el vem tornar a posar al niu. Estava just al costat d'on el vem trobar. I pel que fa al nou sector, en manya ja n'ha parlat amb en Ferran. I si no, ja t'ho explicarem. Salut!

    ResponElimina

DIGA'M