SETMANA SANTA DE BLOC (II)

Com no pot ser d'un altre manera, es preveuen pluges per setmana santa. Per tant, Targasonne, Cogul i Montseny queden totalment descartats. Què hi farem. De moment, la humanitat, encara no pot controlar la meteorologia.
"Pero al mal tiempo buena cara; aunque la roca esté mojada y todo lleno de barro!". SE LA VI. Targasonne, Cogul i Montseny hauran d'esperar, però tenim la sort de tenir ben aprop de casa els sectors d'osona bulder's! Tranquils, silenciosos i plens de joies (tant en línies antigues com en projectes).
I per això, anticipant-nos al mal temps, hem agafat els estris de bloc i hem visitat un nou sector. L'entorn és preciós, i el silenci és gairebé irreal. Bé, fins que els "vinga bow" i els crits de l'Òscar al fer la FA de CRAZY DRAGON, l'han esvaït per complet.
Un altre punt vermell! La segona ascensió l'ha fet en Manya. Enhorabona als dos!




Òscar encadenant CRAZY DRAGON. Línia molt recomenable.


Hem passat gairebé tota la tarda escalant a un bloc farcit de línies, que en Manya i en Ferran van estar provant ahir dimecres.




En Manya repetint la súper trave de regles i una servidora realitzant la FA (four
ascent! je je!) d'una línia de sortida explosiva però amb seqüència de regletes
bastant bones.


Tot seguit hem fet una volta de reconeixement que ens ha servit per visualitzar nous blocs (molt i molt grossos!) i per adonar-nos de la veritable potencialitat de la zona.
Demà provarem sort a la Comarca.

3 comentaris:

  1. Nano's ja veig que heu anat al nou sector, ja te nom, en priveé us ho dire, si no ja no seria priveé, jajaja, d'aquest bloc ja el tinc resenyat, i ara afegire lo nou que ha fet l'Oscar, mira uqe ahir ens ho miravem pero com no ho podiem netejar sense martell ho vam deixar, NO PERDONAS BOWWWWWWWWW.

    I heu vist la linea que surt jus a l'esquerra, l'hem de netejar i el Manya m'ha dedir els noms dels blocs, aquest Bloc es diu El Bloc del Manya, s'ho mereix el bow.

    Aquell bosc fara tres anys el vaif patejar amb la Laiai vaig veure molta roca, pero de moment ho deixava per més endavant, ara es l'endavant, vinga nanos que no parem, vivim a una terra de blocs, no ens fa falta casi viatjar amb tot el que hi ha.

    Salut nois, quin rollo que he cardat, aaahhhh i felicitats als dos per els encadenes, el Manya ja dira els noms.

    Ferran Guerrero

    ResponElimina
  2. gran tarda,despres de tot avui mu e passat molt be,mati fanatisme a la comarca i a la tarda ja sabeu familia...!!!!!estic fent els videos(oscar tranquil dema sesio!!!)fins dema!!

    Ferran:tacabu denviar mail amb noms bou,sort per targa i a muerte!!!!!

    ResponElimina
  3. Ok Ferran:el nou sector molt maco,hi han blocs molt grossos pero que no se si tindran moltes linies, de tota manera encara tenim que fer una batuda a fons i segur que serem recompensats.Estem en contacte bow!
    Manya gran tarde si senyor, pero quin curro que tindrem,mola mola.Dema ens veiem.

    ResponElimina

DIGA'M