FLIPANDO...

Ahir dimecres, vam anar a blocar a Fussimanya. Allà, hi tenia una petita espina clavada; la "pilosa" trave del triangle, Flipando en solo. Trave que sempre he estat a dos passos de resoldre (i quan dic dos passos, no exagero!) però que per falta de pila, m'era impossible d'encadenar. Sempre queia al mateix lloc, amb els avantbraços inflats i els tormells plens de rascades. I per fi, ahir dimecres, desprès de mesos sense anar a Fussimanya, me la vaig endur. Satisfeta i terriblement cansada, vaig "anotar a la llibreta" un altre punt vermell. Bé!
Pocs minuts desprès, l'Òscar se'n duia Manuelilla's búlder. Perfecte! La tarda no podia anar millor.
En Manya i en Met no es van fer esperar. I sense escalfar tendons, resolen de puta mare (no hi ha cap altre expressió que descrigui més bé la gesta) Manuela's búlder, línia dura i de regletes inhumanes. Genial!
Ens desplacem cap al Templo Maldito,on els tres resolen Más vale manya que fuerza. Jo provo la fisura, i començo a veure-li color. Acabem la tarda "acaronant" les regletes del nou "project"del bloc. Extremo y duro! Les poques fotos que vam fer les podreu veure al blog del Manya!
Tarda genial, tot i les absències. Laia, un petonàs.

6 comentaris:

  1. Enhorabona pels encadenament! Sobretot el teu leti que te un regust molt especial.
    El temps passa hi cada cop esteu més forts. Ciau!

    ResponElimina
  2. Eps Leti ara ja saps el que tens per alla,la fisurilla t'espera,Oscar ara nomes queda sit action del manuelas!!ba que ja som dijous i a esta plobent,em caguntot!!

    ResponElimina
  3. Boooowaaa!! Increible!! ENHORABONA PRINCESA DE LES PEDRES, ROQUES I BLOCS!! Sóc la teva fan!!
    aiaiaiai, ja veig que no puc faltar ni un dia perquè sinó t'enyoro massa!! JAJAJAA! Doncs ara només queda creuar els dits i esperar que el cap de setmana no plogui a Fusi o a la Comarca i poguem retorbar-nos sobre el crashpad!! Ptns pels 3!!

    ResponElimina
  4. roger: hola! merci bow! de fet, quan fa temps que lluites una línia, la recompensa és més satisfactòria, eh? Ens veiem aviat!
    Manya: per fi, Manya! ja era hora! a veure si tenim sort i podem escalar a tope! Pinta bé el temps!
    Laieta: hola bonica, no va ser el mateix escalar sense tú. Qui m'explica els mètodes, sino? Aquest cap de setmana ens veiem segur! Petons als dos! Ah i tambè al güllich!

    ResponElimina
  5. Bona aquesta. 1er de tot felicitar-vos per la feina que heu fet i feu a Fusimanya, juntament al company FERNANDO. Em va agradar força, tot i que nomes vaic escalar en dos blocs.
    Moltes felicitats a la Leti per la trave, i crec que el proxim dia es treura la fisura al primer pegue. Ja saps: 1er puja el peu esquerra força amunt i llavors el dret. Vas estar molt apunt; Vas feer els passos durs i llavors no vas poder aguntar mes. El proxim dia cau.
    Oscar: Ets un crac. Practica l'entrada del "manuela's boulder!". Buscat uns peus que et vagin be i crida ben fort. A mi em va funcionar i crec que a tu tambe et funcionara.
    Vau flipar com agafo jo els invertits, eh???? jejejejejeje
    Bona nit i salut. Ah, i pensar en el futur proxim que ens espera. Esperem que tot vagi be

    ResponElimina
  6. MET: no sé si funciona, però cridar ja crido je je!.Si que flipo com agafes els invertits però cabronàs, flipo més veient com treus Manuela´s boulder al segon pegue: ets una machine je je!.El futur pròxim....no deixo de donar-hi voltes serà un projecte més gros del què ens imaginem! Ens veiem aviat.

    ResponElimina

DIGA'M