LLUÇANÈS BÚLDER

Tomándonos un respiro


Desprès d'una setmana un pèl estressant, el que més necessitàvem era sortir a escalar. Tranquil.lament. Gaudint del temps lliure.
El destí escollit per passar un dia en família va ser el Lluçanès; on la tranquil.litat està més que assegurada. L'Òscar va escalar línies ja encadenades, com és el cas d'Àntrax, i jo em vaig dedicar a nous projectes, com el Poni bernat; un "puru" de petites dimensions que recorda al mític Cavall Bernat montserratí. Per tant, un petit homenatge al meu avi!


Escalant el Poni Bernat

Tambè vam estar escalant cheese, on l'Òscar va treure una línia bastant explosiva. Si escalés amb el cap, tan bé com ho fa ell, segurament encadenaria molt més! A part de la força que té, sap llegir molt bé les línies i trobar, així, la seqüència de moviments que el porta a l'encadenament. Des d'aquí el vull felicitar per la manera que escala i per la paciència que té cada cop que em "col.lapso" davant d'una línia! Sense els seus consells, segurament no hauria encadenat els meus grans PROJECTES (Flipando en solo i Fisical). Gràcies bow!
Per cert: el pròxim dia deixem els matalassos i li treiem la pols a la corda?

7 comentaris:

  1. oitan que si dia tranquil amb familia,quina setmana,Leti a veure quant vens a veure el roco que començas a tenir bona pinta,i jo ja o dic sempre que cal fer cas a l'Oscar per els metodes!!!

    ResponElimina
  2. Molt seria a la foto!
    Molt guapo el puru. Autèntic i divertit! La cara més dificil potser és la de baix.
    Salut familia!

    ResponElimina
  3. Bo el nom del poni bernat
    El teu avi está orgullos de tu

    ResponElimina
  4. Manya: ja tinc ganes de veure'l. Segurament demà vindré a donar un cop de mà. Ens veiem!
    Roger: és molt divertit el poni bernat! Llàstima que totes les línies siguin tan assequibles! la primera vegada que vam veure el puru, i d'això ja fa un parell d'anys, l'Òscar va fer totes les línies amb bambes! però tot i axí és ben divertit! Ens veiem aviat.

    ResponElimina
  5. ole familia!ara a l'estiu vindré un dia per aqui i anem a baix al riu a resfrescar-nos!!!!ens veiem d'aqui uns dies bows!

    ResponElimina
  6. Ja ho saps Aleix quan vulguis!

    ResponElimina
  7. PRINCEEEEESA!!! jo sí que trobo a faltar les trobades bloqueres!! buàààà`, snif snifff!!! tinc tantes ganes de tancar els llibres per una bona temporada que quan ho faci, et cansaràs de veure'm!!! A la farinera també hi aniré a treballar fort, les tardes seràn "al completo"!!!! aquest dissabte faig el primer exàmen i divendres 12 i dissabte 13 la resta!! per fi a la recta final i ja no hi ha qui em freni!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

    ResponElimina

DIGA'M