NON STOP!

DISSABTE: LA COMARCA

Ahir dissabte, vam plantar-nos a la Comarca amb molts deures pendents. Un d'aquests projectes era la Trave traviesa, del bloc del Galàpat; línia que la Laia i jo vam estar provant el diumenge passat, i que degut al cansanci acumulat no vam poder solucionar. Doncs ahir, "més fresques que una rosa", la vam encadenar al primer pegue (i s'ha de reconèixer el gran mèrit de la Laia, que tot i no estar al 100%, se la va endur com si res! Ets una boua de les grosses!).


Desprès del nostre "petit" triomf, vam estar provant Más vale un romo que nada. Es tracta d'una línia que barreja passos d'equilibri i potència, i que vam estar matitzant una bona estona; buscant mètodes que ens ajudessin a superar la "petita" baixada i la seqüència de "romus". La Laia es va currar un mètode que ens va permetre superar un dels passos claus, però ens falta "l'apretada de cul" final. Un altre dia serà!


Quan la Laia i en Ferran van marxar, vaig abandonar els meus "projectes personals" per unir-me a l'Òscar, en Manya, en Met, en Domènec i en Serra, que matitzaven un projecte d'extenció de la Invasión venezolana. Duro, duro!

DIUMENGE: SAVASSONA

Avui diumenge hem fet una visiteta a Savassona. En Met, en Manya, en Txetxu, l'Aleix, l'Òscar, en Guillem i jo. Hem estat escalant uns blocs molt guapus que desconeixia, com per exemple la Pedra fontaine, o un bloc proper al camí, on a part de presenciar com es feia un "7b de árbol!", he estat provant unes quantes línies amb en Txetxu, l'Ivan i en Montero.


Hem acabat la jornada, i les pells, veient com en Serra es passejava per Morpheus.

8 comentaris:

  1. es q no teniu remei,sou uns fanàtics del bloc!! salutacions.

    ResponElimina
  2. Bona sessió, ara toca epoca de fer feina, massa calor per el meu gust, la Laia ja esta una mica millor, despres del chute que li van posar tot s'ha arreglat, de moment.

    Bueno avui a les 7:45-8:00 al local bow i bowa.

    Ferran

    ResponElimina
  3. princeseta!! ostres quin rollo haver de marxar i deixar-te sense provar els projectes que teniem pendent... Sorry... amb lo motivada que anaves dissabte i tot lo que haguéssis pogut encadenar! Res, que sóc una "cagarrina"!... no, ni això; sóc una "mitja cagarrina"!!!!
    A veure si tot queda en un "ensurt" i podem tibar de nou ben aviat! Ara tinc visita a cal DR (hi he d'anar cada 24h) a veure com em veu!
    Quan estigui bé: PONGO A DIOS POR TESTIGO QUE NUNCA MAS VOLVERÉ A DEJARTE SOLA DELANTE UN BLOC!!!

    ResponElimina
  4. Laieta! no diguis tonteries! tenim mil dies per encdenar! jo el que vull és que et cuidis i et recuperis ben aviat! i quan tú estiguis bé, seré jo la estigui xunga, je je! Un petonàs!

    ResponElimina
  5. el bloc de l'arbre el millor del dia. putu oscar i el seu mètode...ajjajaj tinc els braços tots pelats!

    ResponElimina
  6. Aleix : no havia fet mai bloc en un putu arbre je je tot i que no es el primer arbre que puju.Jo estic esgarrepat de tot arreu bufff!ens veiem aviat!

    ResponElimina
  7. Alo fanatics!!!!!!!!!! Bona cronica i bones fotos!!!!!!!!!!!!!!!!! Molt content d'haver firmat i, ara realment comença la feina. Segur k tot anira b. Res dir-vos que no e tingut sort. Ara he tornat de La Comarca i no he encadenat l'extensio de la travessia. He millorat en els passos i he caigut 4 cops amb l atravessia ja quasi encarrilada. Un altra dia sera.
    K vagi b dema a BCN i ens veiem el dijous.
    Salut

    ResponElimina
  8. segur que te la treus, bow! ens veiem demà! ja duré el frontal, je je! óscar.

    ResponElimina

DIGA'M