LA VALL DE BOÍ: BÚLDER A CAVALLERS

Tot va començar divendres passat: un divendres de cel amenaçador i temperatura agradable. Creuant els dits perquè no es posés a ploure, vam fer una visita al sector del Bosc, on els blocs són espectaculars i el granit de qualitat.
Al principi s'intuïa poc magnesi, cosa que feia difícil endevinar on eren les línies obertes, però a mesura que anàvem endinsant-nos pel bosc, descobríem petites fletxes de colors que ens indicaven el camí a seguir. Em va sorpendre la varietat de blocs, des de plaques d'alçades tenebroses, a petites xinxetes súper-explosives.
L'Òscar, amb els seus peus de gat "nuevecitos", es va fer amb dues línies molt guapes, i amb la mencionada xinxeta "dels collons". I jo, vaig deixar-me els tendons a una placa de mans diminutes on es requeria molta tècnica i equilibri. Vaja, la típica placa que em treu de "pulleguera", però que em va encantar.

una servidora a la súper-xinxeta

fent els primers pegues a la placa


l'Òscar provant els primers passos d'una bonica fisura


persistente, yo? el pegue número 20!


El dissabte, desprès de l'odissea de travessar el riu, vam visitar el sector del Prat, on tambè ens havien dit que hi havia blocs. El paissatge era impresionant, i el silenci irreal. Vam escalar fins l'hora de dinar, i desprès d'una migdiada ben marescuda, vam tornar al bosc, on el silenci i la solitud havien sigut substituïts pels matalassos, el fanatisme i els crits dels bloquers.

just abans de travessar el riu



escalant al sector del Prat


preciós!

Ens vam acabar de deixar les pells al granit del sector, encadenant alguns blocs i deixant un munt de problemes per resoldre. Serà qüestió de tornar-hi ben aviat...

15 comentaris:

  1. El guillem es un futur campio

    ResponElimina
  2. molt be guapos, aquest agost repetirem tot la colla Farinera.

    El millor el Guillem surt molt guapo.

    ResponElimina
  3. Ja veuras quan pengi el video del menda como se mueve.Records a la Laia.

    ResponElimina
  4. ole molt be les mini vacancetes,no?.....haviam quan ens veiem, nosaltres en pocs dies marxem cap a Suïssa...ueeeeee!!

    ResponElimina
  5. Aveure el crash-pad nou si esta a l'altura de les circumstancies je je.

    ResponElimina
  6. Oscar fot-li canya al programa de video que bull veure el menda fent el bloc!!!

    ResponElimina
  7. Aquest agost fem una trobada a Boi o que.

    ResponElimina
  8. Manya: el programa que feia servir per penjar els víeos ja no me'ls deixa penjar.
    Ferran: fica data i marxem! haurem de reservar bunga. Ja ho faré jo.

    ResponElimina
  9. Molt be aquesta cronica d'aquest dies que he rundat aquestes terres llunyanes. Personalment m'ha agradat la 1era fot, veient la cara de la Leti com apreta!!!jajaja. Aixi m'agrada: A Muerte!!!! Molt be familia, doncs si voleu tornari i s'escau en cap de semana ja podeu comptar amb mi.
    Salut

    ResponElimina
  10. Ei guapos...si aneu a l'Agost, jo estaré per aqui currant....m'apunto un finde si coincideix que esteu allà un finde.....

    salut

    ResponElimina
  11. com mes serem mes riurem.Oscar

    ResponElimina
  12. Met: estic súper guapa a la foto, eh? je je! aquella xinxeta em va matar! que dura! buf! Estarà genial fer una sortideta tota la colla!
    Txtxu: et prenem la paraula, eh?

    ResponElimina
  13. eeeis!! jolines amb tot el que m'havia perdut!!! suposo que també hi conteu en que jo m'hi apunto seguríssim, eh? jeje!! leti, el post t'ha quedat genial i les fotos extraordinàries! Com ja t'ha dit tothom el petarrufo és la hòstia! fa molt riure! guapo com sons pares! doncs salut i fins ben aviat!!

    ResponElimina
  14. hola Laia! serà genial anar tota la colla a Boí! riuem moltíssim! je je! a veure si ens veiem i et porto el dibuixet del peque i una caixeta de bombons deliciosos! Per cert, aquests dies que la colla està a Suïssa ja et trucarem si anem a escalar o fem una sortideta. Volíem anar a Malniu (puigcerdà), què et sembla? MUA!

    ResponElimina
  15. genial!!! perfecte!! anem quedant que ja tinc ganes de fer cosetes!!!

    ResponElimina

DIGA'M