MAC BOULDER

Bé doncs, com que a cap "vampiro" li senta bé el sol, sortint del "curru" a les 20'30h, quedem en Met en Manya i jo per anar a fer una mica de boulder. Destí: Sava. Però primer hem d'agafar forces (uns més que altres je je!) així que, ens trinquem un sopar ben equilibrat; un menú ideal per escaladors: MAC DONAL'S. I per beure, una beguda isotònica (4 birres). Parem el picnic al dau, i a muerte. En un tres i no res devorem la "rica i jugosa carne de bacuno".
El nostre sherpa Met comença a cantar línies i, un rere l'altre, comencem a fotre-li pegues. Fins i tot l'Arnau; un col.lega d'en Met que pateix somnolència. La digestió segueix el seu curs i nosaltres també, així que pegues aquí, pegues allá: encadenem, matitzem, i tambè deixem coses pendents.


En Met fent-nos una demostració

L'Arnau encara despert!


Manya desprès d'encadenar "Plans & Roses"


Jo, fins i tot, em deixo les "yemas" llestes per enmasillar. I com que ja eren les 3h, i els que havien sopat poc ja anaven en reserva (no va ser el meu cas je je!) desprès de moltes "risas", d'algun "petilla", i de molt fanatisme, a tot òstia capa casa!

I COLORIN COLORADO ESTE CUENTO SE HA ACABADO...

P.D: Zapatero danu una vivienda...

7 comentaris:

  1. La teva boua!de juliol 06, 2009

    Com us ho munteu, bous! un súper menú big mac i pegues fins a rebentar! "Yo también quiero..." MUA!

    ResponElimina
  2. Leti:super pegues i Big macs fins a rebentar.REQUETEMUA!

    ResponElimina
  3. Callejeroooooo!!!!lo de les forces ba per mi eeeehhh,jo em poc ja faig,el meu cos no te tanta capacitat animal,jaja!!!

    PD:Que pa no tener no tienes ni mierda en el cuerpo...

    ResponElimina
  4. Ay chacho, que el micojondras se mea tropeao,AMPARO, fumate la mansana

    ResponElimina
  5. Va ser una bona nit. Molt fanatica, molts blocs, cervessa, petillas i l'Arnau dormint de bloc en bloc. jejejejeje. Quin crac esta fet.
    Tranquil que ho repetirem cada divendres, si el temps ens deixa. ara, reposar una mmica les yemes, que a tu et fa falta.jejejejje.
    Salut i ercords a la family!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  6. crec que aquest divendres no ho podreu repetir. O t'haurem de passar a buscar a les 4h per sava abans de fer camí a Suissa??? coi de malalts, jo tb vull viure aquiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  7. anda que noo!! menú equilibrat, manicura de dits i una bona hidratació pel cos!! això sí que és cuidar-se!!
    bon post bou!! ens veiem aviat!! ptons als 3!! (i a tooootes les bèsties!)

    ResponElimina

DIGA'M