CAP DE SETMANA A TARGASONNE

Seguint els plans que teníem, a les 8h ens trobem tots al parking del LIDL de Ripoll. Tots vull dir: la Leti, el Guillem, el cabron del Baster i jo, els "espartans de la Garriga"; en Dominic & el Plàcid, els 4 Fantàstics de Vic; en Ferran, la Laia, en Met i en Güllich, i el duo "sacapuntas"de Sant Cugat; l'Aleix i en Txetxu. Parem a esmorzar a la Molina i arribem al nostre destí; una casa de puta mare! Deixem els trastos i "mantel-mantel, boulder-boulder".


En Guillem respallant-nos els blocs


Primer sector: Aigle. Escalfem a Scato no vice 6b+ molt recomanable!





Seguim amb Le trou du culte 7a+, que Domènec i Maki (que voltaba per allà) se l'enduen.
Met la deixa a punt a punt. Aleix i Ferran s'enduen un 6c de fisura molt fina del costat.
Canvi de bloc: Ouverture sur le monde 7a+. Un altre vegada, en Domènec i en Maki l'encadenen.
"l'espartà" de la Garriga encadenant!

Mentrestant, en Met i jo resolem una linia del costat; Crousti chris 6b+.
Marxem al sector Thémis, on hi tenim una fisura de 7b+ pendent. Desprès d'uns pegues continua sense sortir.
Maki resolt Harmonium 7b+, que en Met recentment havia solucionat. Cansats ja, cap a caseta. Entre fanatisme, pelis d'escalada i bon ambient, celebrem l'aniversari de l'Aleix. Així que, els més vells sóm els primers a anar adormir, i els mes joves , ho fan més tard. Invertim, però, els rols al matí següent.


Per molts anys bow!

Marxem cap al sector Chapeau, on el director de Bowlder films, monta tota la parada amb la intenció de filmar a la Leti en la seva linia pendent; Delphium trav 6c+. Així que, seguint les seves intruccions, camera i acció!!! I amb la presió i l'espectació de tots els companys , al sac! "Molto bene"! En Met, al "deskui", s'endur un 7b del costat (no sé com es diu, perdó) Doncs desprès de provar i encadenar altres línies; menjar i canvi de sector. Desprès de comprobar, això sí, l'amabilitat d'algun veí de la zona. Molt amable el fill de puta!




Al sector Table, en Plàcid, en Met i el Domènec, solucionen un 7a que jo deixo per un altre visita! La resta fan, i proven, diferents línies del costat, mentre en Ferran soluciona una trave molt pilosa (crec d'uns 42 moviments) Tour de table 7b.

Ferran encadenant la trave de 7b

I això seria tot pels Clecas! Amb molta pena i sentint-ho molt, comiat i cap a casa!
Mentre escribia aquesta crònica, he rebut la notícia que en Ferran havia fet un 7b al tercer pegue! Doncs, ja no queda res per redactar. Tan sols felicitar a tots pels "encadenes", i afegir una última cosa; aquest cap de setmana, la meva dona ha fet més grau que jo, je je! Espero que això passi molt sovint, com tambè espero no posar-li gens fàcil!
Fins aviat!

13 comentaris:

  1. Un finde de puta mareee!!.....el pròxim però, prometo més encadenes.....jeje....

    sòc un tapir!!

    ResponElimina
  2. wei, felicitats x lencadene!! jejej
    kina sort k tenim de tenir un lloc com targa tan relativamen aprop!!
    bona akesta


    arkeale!!!

    ResponElimina
  3. clecasfamily! bon resum i bones fotos, vaia aspirinazo!!! jaja. Ens veiem en breu. Felicitats leti i merci pel pastís!

    ResponElimina
  4. Bona la cronica familia, aquesta tarda la meva.

    Estci destrossat i les mans van acabar sagnant.

    ResponElimina
  5. Tapir!: ara el que has de fer és curar-te el braç! i llavors, a encadenar! Mil petons!
    Canals: merci bow! I sort en el teu poject personal!
    Aleix: merci. I gràcies tambè per la paciència que tens com a dire! je je! MUA!
    Ferran: enhorabona pels teus encadenaments! Ets un crack!

    ResponElimina
  6. Eyyyy, buenas fotos bicho!!! felicidades por los encadenes a todos!!! como mola targa HEEEEE. SALUT

    ResponElimina
  7. Alex : enorabuena a ti tambien que arrasaste con los septimos! Nos vemos!

    ResponElimina
  8. FAMILIA CLECAAAS! felicitats per l'encadene de la Leti Leti, està feta una machine! va ser un finde bonic, casa guapíssima, bona gent i bones sortides! per cert... tinc la vostra fiança... uuummmmm...! petonets per tots 3 i llepades pel Baster!

    ResponElimina
  9. Hola guapíssima! va estar molt bé el finde! vam riure, vam tibar una miqueta i ens vam conèixer una miqueta més! Tot i que sembla que et conegui de tota la vida! Un petó enorme!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  10. Nois, dema a la tarda, en principi he quedat amb l'Aleix, per fer fotos per els articles que m'ha demanat, Oscar ja saps, trucam i parlem, encara he de confirmar, amb l?Aleix.

    ResponElimina
  11. m'ho passo teta llegint les vostres cròniques... sou uns KRAKS! enhorabona a tots, pels encadenes, però també per havervos trobat una gent tan maca i poder compartir moments com els que heu compartit aquest finde.

    salut bows!

    ResponElimina
  12. Hola Susi! la veritat és que ha sigut pura coincidència! Fa sis mesos tan sols ens saludàvem quan ens trobàvem per la Comarca, i ara, per mi, són indispensables! És una sort. Per cert, us haurieu d'animar i venir a fer bloc!

    ResponElimina
  13. Iepaaaaa, familia clecas, me faltan dos nombre del bloque del Templo Maldito, La fisura y el de la derecha del todo.

    Un saludo y nos vemos mañana.

    ResponElimina

DIGA'M