PERO, SI SÉ HACER UN MANTEL!

Aquest ha sigut un cap de setmana "d'estar per casa": boulder session to Fussimanya & comarca.
Ahir, desprès de dinar a Can Janot, vam agafar els trastos i ens vam plantar davant del TRIANGLE; bloc que en Ferran va obrir ara ja fa uns anyets. Allà, desprès d'una sessió de fotos sota la bonica llum de la tarda, ens vam calçar els gats per provar diferents línies. Uns van "liar-se" amb Manuela's boulder i altres amb Manuelilla. La primera línia la van encadenar en Met i en Domènec, i la segona, la Laia, que a partir d'avui li diré: "MISS ARQUEO 2009". Com arqueja la tia! Genial! La va fer com si estigués passejant per una trave de "cantus" inhumans! Jo la vaig provar, però no li "tibo" gaire de les regletes. El que sí que vaig aconseguir, va ser fer-me amb Fussi experience; un mantel que se'm resistia des de feia temps! Bien, bien! Puntazo rojo!
Llavors ens vam traslladar al Templo maldito, on en Ferran es va fer amb la primera ascensió de la Trave maldita, i en Met amb la segona.
Avui, en canvi, hem aprofitat el matí per visitar la Comarca. Hem escalfat el bloc del camí, i he encadenat Alberto's boulder. Voy tachando!





Quan en Ferran i la Laia han arribat, hem passat per Guerrill'as Crack, i desprès hem pujat fins la Tortuga, on la Laia ha provat Fisical i l'Òscar Ayúrveda. Els dos les tenen molt a punt!
Jo he estat provant La cola, a l'Aleta de tauró. Tot i que en Ferran m'ha ensenyat el mètode, no l'he pogut encadenar, però al menys, he pogut aixecar el cul de terra (que ya cuesta lo suyo), agafar l'esperó i caure degut a la "porta" que es fa. El seguirem provant!




En resum; ha sigut un cap se setmana plè d'encadenaments i bon ambient!

8 comentaris:

  1. Las chicas se están poniendo intratables, buena motivación, quién os lo diria.

    Me ha gistado la cronica, cada uno con sus batallitas, Oscar, mirate el mail, tienes la muestra de la camiseta, necesito talla tuya y de Leti, camiseta de algodon manga corta.

    Ok, Ok.

    Hasta luego Lucas, cuento con el Miercoles por la tarde, tengo ganas de limpiar ese proyectazo.

    ResponElimina
  2. Progecte, el pots donar per net i apunt d'encadenar!
    Les noies, buf! quin caracter i com apreten si senyor!

    ResponElimina
  3. bueno bueeenoooo!! quin caràcter que s'ens ha posat a les "niñas"!! jajajajaja!!
    Leti tu sí que ets MISS PRINCESA dels MANTELS!! pots fer el que vulguis, només has de tenir el teu moment... no?? com jo!! hehe!
    Oscar, ja ho saps que és de bon rollo, sóu pastadets!! jeje!
    bona crònica i bons encadenes, i el que encara ens queda per fer!!
    Es presenta una mOLT BONA temporadaaaaa!!
    salut i descans!

    ResponElimina
  4. molt be noies! encadeneu mes que jo!

    ResponElimina
  5. moltissimes felicitats per aquest mantel tan treballat. Aixi m'agrada, cada cop mes motivades i mes fortes. AIXI ES FA. oSCAR, JA SAPs que si t'encantes arriben els borratxos i encadenent tot el k fagi falta. jejejeje. Todo bien. Ens veiem en breu. Records i petons a tota la familia clecas

    ResponElimina
  6. Homre Jaimito...has anat a un locutori per cnectarte a internet?Juas,juas.Records a tu tambe!

    ResponElimina
  7. Nano ja tenio el cartell al mail, en Gerard ho ha bordat, ja estem al Facebook, i al meu blog, estic esmolant els ganivets i les destrals, "AIXO ES MALLORCA;I AUQUESTA GUERRA LA GUANYAREM", millor dit, ja la tenim guanyada.

    Quien no tiene nada, nada puede perder, así estamos nosotros.

    Un saludo familia Clecas.

    ResponElimina
  8. CUIDAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina

DIGA'M