Ayurveda

Dissabte, com teníem planejat, ens plantem a la Comarca la familia clecas al complet. En principi no hi havia un objectiu concret; la Leti surt d'una lesió al peu i tan sols volia tantejar per veure com anava la seva evolució. Jo tinc encara molts projectes, i el dia abans havia pensat en el més important per mi, Ayurveda. Però a l'arribar a la Comarca, la boira i el fet que en Guillem estava una mica refredat, ens fan optar per la part més alta i càlida del sector; Boulder Kueka (el primer bloc de la Comarca on escalfa el sol quan s'aixeca la boira).
Quatre pegues i soluciono la línia que porta aquest mateix nom, això sí, fent servir la pedra. El directe quedarà per quan un dels nostres companys em cantin la seqüència que no he sapigut veure.

A punt d'encadenar Boulder's Kueka.



Leti comença a matitzar possibles projectes com Dies de pluja; línia que la farà suar de valent.
Dinar i tertúlia sobre les vacances de nadal. El sol comença a baixar i decidim marxar. Però un escalador que voltava per allà, desprès de sentir els crits que algú havia fet ( je, je! ) ens busca per demanar informació sobre la zona. Com bons fills de la comara, posem al dia al fill del Montseny (Pep Monsant!) que venia amb un únic objectiu: Ayurveda. Així que finalment, em va tocar enfrontar-me amb les meves pors. Desprès de cantar-li la seqüència, faig un pegue i em queda ben clar que aquell era el dia de "l'encadene". En Pep tambè l'hi fot, i de seguida li veu color. Segon pegue i ja sóc al crux. El soluciono bé. Segueixo: pinça, aguanto la porta, barra de pa, reposo bé, i un somriure quan entenc que la por que tinc és el que he vingut a buscar! Així que desprès de tants pegues, he disfrutat d'aquesta meravellosa línia!!!

Al crux de la via




En Pep, desprès de fotre-li uns quans pegues més, la deixa a punt pel pròxim dia.

Bon pegue de Pep Montsant

En un dia on res em feia pensar que solucionaria un dels grans projectes que tenia, va caure Ayurveda; llàstima que no hi havia els meus companys per celebrar-ho! (Us dec unes birrilles!) I aquí finalitza la crònica d'un dia tranquil amb recompensa final!


Sortint d'Ayurveda!

11 comentaris:

  1. Felicitats crack!!.....ja t'ho mereixies!

    ResponElimina
  2. Mil felicitats, i ja he vist que vas coincidir amb el meu amic Pep Montsant, molt i molt be.

    El Kueka- el normal Boulder del Kueka, inici de peu de la pinça lateral bona esquerra i ma dreta al pla del filo, tracció i un peu en adherencia i dinamic a la barra de pa bona, la resta ja saps com va.

    El Kueka directo- Peu esquerra abaix en una adherencia guarra a la alçada de la gran pedra i dos mans als laterals, tens dos opcions o rebotas fins a la part de dalt de la laja amb ma dreta i li juntas i comença el Kueka com sempre, o en canvi de juntar li fas un creuament a la laja, llavors pujas el peu, al taco bo i dinamic al filo i rebot a la barra de pai com l'altre.

    Bueno doncs aixo que felicitats.

    ResponElimina
  3. Felicidades bicho!!!! buena linea de la comarca!!! a seguir tachando bowww!!

    ResponElimina
  4. moltes felicitats melenes!!! aqui els 3 rebentats et desitgem un bon nadal i un feliç any nou plè d'encadenes. Met, Domènec i Aleix

    ResponElimina
  5. Txetxu: gracies tiu, ara faltes tu bow!
    Alex: ja ves tio si no la has hecho te la recomiendo!gracias !
    Ferran: buf!merci per tot,m'hagues fet gracia compartir el moment amb tots vosaltres pero era el dia,i a més ja veus que estaba ven acompanyat. Bona gent en Pep, la Clara, i l'Edmon.
    El Boulder Kueka, un dia insitu hem cantes tota la secuencia. Dons aixó, moltes gracies a tots!

    ResponElimina
  6. Aleix= Willifoc
    Dominic=Rigodon
    Met=Tico
    Gracies als tres, us desitgem el mateix tota la familia, en el vostre project arrown the worl!

    ResponElimina
  7. enhorabona bow! me n'alegro molt! quins nervis quan vaig veure que, per fi, pillaves el forat. Vas escalar tranquil i precís. Perfecte! un altre línia guapíssima a la butxaca! T'estimo!

    ResponElimina
  8. Gracies Nefertiti.Sempre juntssssssss!

    ResponElimina
  9. Si que la hice!!! y me parece una de las lineas mas guapas de la Comarca!!! El Boulder del Kueka Directo tambien es muy bueno!!! ARQUEALE Y SALUT

    ResponElimina
  10. oleee oleeee oleeee ets un bouas!!!! es maco compartir ilusions eh que si??? a mi m'encanta llegirvos quan aconseguiu fites... m'ompla d'un.. "noseque" jejejej ale wapissims ens veiem a la sala!!!!
    una abraçada gegantina!!!!

    ResponElimina
  11. Moltes gracies Susi, ets un encant!Records de tota la famili.

    ResponElimina

DIGA'M