INAUGURACIÓ I PRIMERA DOSI DE FANATISME!

Dissabte, cinc de la tarda; tot està preparat per la inauguració de la Farinera. Cares somrients, nervis i cansanci. Le primeres persones no triguen a aparèixer i així, de mica en mica, fins les 20h, venen amics, familiars, patrocinadors, escaladors i curiosos. Desprès d'hores fent de relacions públiques (quasi tot l'equip de la Farinera) la sensació que ens queda és què ha causat molt bones sensacions!!!




Susi, Leti i Laia; les "Farineras"!

Gràcies a tots per compartir-ho amb nosaltres.
Diumenge, deu del matí; netegem, endrecem, i preparem el matalàs. La veritat, és que aixó del matalàs ens porta més feina de la que ens pensem. De fet, es va allargar fins les vuit del vespre. Hora en que, finalment, despreès de molts mesos de treball, vam collar l'últim cargol de l'obra!!! Abraçades, pell de gallina, una última ullada abans de començar a embrutar preses i plafons... Ens calcem els gats i comencem la primera sessió de fanatisme a la Farinera! Tots com nens petits el dia de reis; un escala per la proa, l'altre pel desplom, línies que ja es solucionen, caigudes espectaculars (com per exemple la Leti!) i en menys de 30 minuts, tots rebentats!
Hi ha millor manera d'estrenar la Farinera!

estrenant la Farinera!




desitjant saltar sobre el matalàs!

7 comentaris:

  1. per fi el nostre somni fet realitat!!!
    leti, cuida't el peu!!! ostres tu quina estrenada...... sort que ja veig que avui vas a veure a la Susi... a vore si t'ho posa a lloc i queda només en un sustillo!!
    petons a tots!!

    ResponElimina
  2. Hoy más, tinc una de papers ara mateix damunt de la taula, preparant els entrenos dels nanos que tela, uffff, solament de llegir ja estic cansat.

    ResponElimina
  3. uoooo! que fanàtic/fantàstic!

    ResponElimina
  4. Aleix, ja saps on som!!! Aveure quan el probes!!!

    ResponElimina
  5. eiiii bows!! jo tinc les mans que semblen les de un altre jajjajajajajjaja feridetes, tallets, supersensibles... però es genial!!!!! que be que ens ho passem! com triunfarà això senyors....

    una abraçada!!
    Leti, aviam si m'arriba avui o demà el ultraso i ja veuràs com en questio de no res tas sergentenejant de nou bowa!!
    muaaas!!

    ResponElimina
  6. hola susi! ets un sol dels grossos! la veritat és que amb el gel i la cremeta, ja no el tinc tan inflat. dijous et vindré a veure...potser ja em podré penjar una estoneta! Serà divertit fer una sessió de farineras, no?

    ResponElimina

DIGA'M