FRED I ROMUS= KE BÉ NOS LU PASAMUS

El cap de setmana passat, l'Òscar i jo, vam agafar el matalàs i vam visitar Savassona. Tot i que la temperatura no va superar els 0 graus, ens vam calçar els gats i vam buscar línies que no havíem escalat mai. Vam escalfar a les línies del bloc de la Sorreta, i vam seguir buscant el sol, al bloc del costat, on l'Òscar va fer Suc de Sava (7a+) i jo vaig seguir barallant-me amb un 6c del costat. Comencen a agradarme els romus. De fet, amb el fred t'hi enganxes de puta mare!



Òscar encadenant Suc de sava

Quan el sol va començar a amagar-se darrere les muntanyes, vam recollir els "trastos" i vam abandonar el sector. Hi tornarem ben aviat. Tinc moltes ganes de solucionar d'una vegada per totes aquella meravellosa línia! Vull pagar una birrilla al meu company de matalàs!!!!!!
El diumenge ens va visitar en Met, que tenia ganes d'escalar al sector del Lluçanès abans de marxar a donar la volta al món. Va ser un dia fred i assolellat, on en Met va fer primeres ascensions i va acabar el diumenge petant-se al plafó d'Olost.
En definitiva, un cap de setmana gèlid però fanàtic, que ens ha deixat (al menys a mi) les pells sensibles i un munt de projectes!

3 comentaris:

  1. Hola familia clecas. Bona cronica. Felicitats a l'Oscar pel suc de sava i anims a tu, Leti, que entre que cada dia en tens mes ganes i cada dia que pasa et poses mes forta, en breu escalfars en aquests 6c. Bon any a tots tres i que us portin moltissimes coses els reis, pero mes amb en Guillem, que segur que s'ha portat molt be. jejejeje.
    Salut i petons

    ResponElimina
  2. Merci! i a tú, els reis s'han avançat i t'han dut el teu primer 7c+, no? enhorabona bow! un petó guapu!

    ResponElimina
  3. El net es un "as"

    ResponElimina

DIGA'M