AL MAL TIEMPO: BUENA CARA


Estrenem el 2010 a la neu. Caminant, baixant amb trineu i amb el cap plè de projectes; com per exemple, una setmana santa a Cavallers, o un estiu a alguna zona de bloc de la península. Tot i que un dels meus "projectes" més ambiciosos, és seguir agafant el matalàs amb entusiasme i motivació, i lluitant, sempre, els problemes fins a obtenir l'encadenamemt. Vull un 2010 entre pedres i magnesi, disfrutant del que faig, sentint-me bé amb els que m'envolten. Viure la vida, sempre, amb un somriure als llavis.

6 comentaris:

  1. Hola familia Clecas. M'ha agradat el que has dit. T'ho desitjo de tot cor, perque ets un fanatic de cap a peus, pur com la ganja que jo em fumo.jejeje.
    De debo, aquest any sera una mica "raro", pero a la tornada ens veurem les cares i tornarem a riure i a encaden com hem fet fins ara. Petons a tots tres.
    P.D.: Bones fotos edl guillem jugant a la neu i del papa amb el trineu. No tenia bateria al movil, pero igualment no vam anar a la farinera dissabte. Todo bien. Ens veiem aquesta semana

    ResponElimina
  2. Aquí estarem. I potser, quan torneu, podré dir-te que he fet Guerrilla's Crack i el meu primer 7a! je je! Tenim moltes ganes de conèixer escoles noves, sobretot ara, que el Guillem ja és tot un homenet, i el podem dur a tot arreu. Cavallers per setmana santa sona molt rebé, no? un petonàs!

    ResponElimina
  3. Muy buenas palabras famili!!! y te digo como Met os dijo, os lo deseo de corazon! aver si nos vemos y blokamos un poco con unas risas que es lo mejor!!! SALUD Y ARKEALE!!!!!

    ResponElimina
  4. Met:doncs sí,serà estrany no escalar amb vosaltre no tindre.No tenir a ningu disposat a escalar un divendres a les 10 del vespre! però tu ho has dit, quan torneu ens veurem les cares, i tant que si!!!
    Alex:Seguro que el fanatismo nos llevará, de nuevo,a algun bloque con alguna linia brutal con la que pelearemos a muerte! hasta entonces,escala o muere! je je!
    Òscar

    ResponElimina
  5. MOLT BÉ FAMÍLIA!!! estic contenta de veure aquesta motivació que no minsa ni un moment!!! A mi el fred em desm...... però no ho diré gaire fort, seguiré intentant-ho!
    A la primavera sí que faré bona cara jo!! hehe!
    salut i cuideu-vos!! A veure quin dia coincidim al plafó amb ganes de tibar-li!
    salut bous!

    ResponElimina
  6. pensa que el fred és psicològic! je je! jo, de moment, el porto bé el fred...i de fet, ja s'acaba l'hivern! je je!
    Jo, divendres, baixaré una estoneta a la farinera. un petó!

    ResponElimina

DIGA'M