FUSSI PLAY THE GAME

Desprès del divendres de neteja a la Farinera, quedem per anar a fer bloc a fussi. Ferran & Laia, Leti, els 2 cans; Baster & Güllich, i jo. Més tard arriba en Manya. Teníem informes de noves "aperturas" per part del " team St Hipolit ", i això sempre pot fer que caigui alguna "first ascent". Doncs així ha sigut; desprès de visualitzar les línies, hem començat "tachan" les més fàcils, per acabar amb la més guapa i difícil.
Finalment, en Manya troba el mètode clau que el dur a l'encadenament. Però per desgracia per nosaltres, es peta un canto esencial per a l
a sortida del bloc, quedant una mica més "xungu" el crux de la línia. En Ferran, variant un peu per morfologia, li fot un "pegue a muerte" acabant de petar el canto una mica més . Per veure les ressenyes: Rotpunkt&holds






Finalment, anem a la piràmide, on fem un "filo" molt estètic, i on la Leti aprofita per repetir una línia que ja havia encadenat feia temps.


Una tranquil.la jornada de bloc a Fussimanya (una zona que amaga un potencial més gran del que es pensen la majoria d'escaladors que hi passegen per la zona) acompanyada en tot moment pel nostre paparazzi particular (la Laia) ; això sí, desprès de la seva migdiada de rigor al mig del prat!



6 comentaris:

  1. juaaaas... que fort, quina dormida!!!! gràcies al mussell humit i a la llengua llarga del Baster he pogut despertar-me per poder fer "el paparazzi"!!!!
    M'ho he passat de conya, i això que he anat zombie tot el dia!! salut família!

    ResponElimina
  2. Molt be, quant ho repetim???????

    Ja tinc ganes de tornar.

    He posat uns quants peus i demoment no ha petat cap, he fet el tema del volum i falta que passi en Manya i se l'emporti per pintar, seguraments ens faltaran cargols de M10 x 40, encara quedan pero crec que no hi haura per a tots els peus.

    Dema parlem

    ResponElimina
  3. "El retorno del Guerrero"! qué bé!!!!!! sempre va bé tenir un experto-bloquero perquè em canti els passos!!!!!!!!!! je je! ens veiem a la Farinera!!

    ResponElimina
  4. Bow & Bowa, ja podeu descarregar-vos la pel·licula i diga-li a l'Oscar que no es preocupi per la portada que estic treballant, i en uns dies la tindra.

    Tambe he arreglat el tema de les ressenyes al blog, hi he pujat alguna de nova, aixi es poden fer totes molt grans.-

    Doncs aixo que ens veiem a La Farinera

    ResponElimina
  5. Merci bow! Ens veiem doncs!

    ResponElimina
  6. ja la tinc "LA PELI"

    ResponElimina

DIGA'M