LES QUATRE REGLES D'OR DE L'ENTRENAMENT EN PARELLA...

Sólo para bloqueras:

. Regla número 1: Si tens la "sort" d'entrenar amb la teva parella, mai diguis que no pots. Mai.
. Regla número 2: Si no pots evitar-ho, no se t'acudeixi acabar fent el bloc en qüestió. Perquè si acabes solucionant-lo, hauràs de sentir fins a la sacietat: "ho veus?" "ja t'ho deia!" "has de lluitar més!"
. Regla número 3: Si la teva parella/personal trainner et monta un bloc (que segurament serà inhumà, tot i que ell no ho vegi) segueix sempre les seves indicacions. Perquè si fas el que et surt del "collons", hauràs de sentir, altre cop fins a la sacietat: "passes de tot!" "no t'he dit que facis una bicicleta i un dinàmic?" "perquè collons ho fas en estàtic!" "si fas el que et surt dels "collons, perquè dius que et monti un bloc?" Si no vols sentir tot això, segueix exactament les seves instruccions, encara que et sigui impossible fer un dinàmic pillada d'un romo!
. Regla número 4: Estigues preparada per deixar-lo sempre insatisfet, tot i que facis un "chorru" de dominades, sis sèries a la proa o un campus de puta mare! Escalant, sempre els deixem insatisfets! Així és, i així serà sempre.

El bloque de la discordia...

Chicas bloqueras, si compartiu magnesi i matalàs (en els dos sentits de la paraula) sempre tingeu un somriure als llavis, tot i que t'estiguis cagant amb la seva m... Un somriure als llavis i moooooooolta paciència! Perquè encara que encadenem un 6c+ al tercer pegue, sempre haurem de sentir: "però si haguessis fet el que jo et deia..."




P.D: això sí, en el 90 per cent de les ocasions, tenen tota la raó... I gràcies a això, aconseguim evolucionar.

8 comentaris:

  1. Moltttt bo, he rigut molt, ja he passat a l'altre fase, passo de tot, escalant jo i preocupant-me del que he de fer ja tinc prou.

    Juassssssss, bonisssssssim

    ResponElimina
  2. crec que totes les parelles que comparteixen aquesta afició, tenen els mateixos conflictes! però, suposo, que tambè forma part de l'escalada! je je! tots els papers enviats, aviat rebrem resposta. Petonets!

    ResponElimina
  3. Leti, mariquilla! mua!!!

    ResponElimina
  4. tota la raó, si senyor. fins la setmana que ve parelles!

    ResponElimina
  5. jejjejejjeje Leti, cuanta rao tens!!! això es pot extrapolar a altres situacions de la vida, a que si?, sempre son iguals...... jajjajajjaaj. un peto campiona! porquetulovales! ( con o sin el beneplacito del "trainer- parella")

    ResponElimina
  6. Hola a tots!!!!!!!! Aleix, guapu! quantes ganes de veure la peli!!!!!! i a tu, es clar! Com us anyoraré! Ens veiem per Barna! MUA!
    Susi, boniqueta! aquesta és la meva experiència personal, tot i que crec que passaa a totes les cases! però què bonic és barallar-te per un romu o un bloc que no surt! Ens veiem demà al plafó? MUA!
    Hola personal-trainner! Arribarà el dia que faré més grau que tu? Je ne se pas! però et prometo que et faré més cas quan entrenem. MUA!

    ResponElimina
  7. què bueno leti jeje..hauries d'escriure un llibre d'experiencias de una bloquera jeje

    Georgi

    ResponElimina
  8. hola guapa! ja ja...de fet, crec que a totes les bloqueres els hi passa el mateix! ens veiem dissabte de rebaixes? MUA!

    ResponElimina

DIGA'M