MONTSENY

Desprès d'un divendres fanàtic a la Farinera (I circuit trainning), i acompanyats en tot moment de les agulletes i els dolors aquí i allà (sobretot la Leti) marxem cap al Montseny amb en Met i en Domènec.
La jornada es va caracteritzar per la humitat que hi havia al massís, cosa que va fer que el tacte del granit no fos gaire bo.

Leti meditant sobre la qualitat del seu plumón!

Cadascú estava inmers en la seva lluita personal. La Leti altre cop amb el Pistatxu, on torna a solucionar bé l'entrada, però deixa per un altre sessió la sortida. Jo perdono, al bloc de la Tombona, la línia que va per l'esquerra d'Edmon (segons el meu punt de vista, una mica més difícil que l'Edmon) al caure, desprès de molts pegues, a l'anar a buscar l'últim "cantu". Ho deixo per un altre dia.
Al bloc de la Tombona

En Met i en Domènec, amb dos estils ben diferents i inmersos en una lluita titànica, es barallen amb el Papitu. Tambè el deixen pendent.


Tot i passar-nos-ho d'allò més bé ( rient-nos l'un de l'altre), no he pogut deixar de percebre un cert aire de nostàlgica despedida, ja que en tot moment tenia la sensació que era l'última sessió de bloc amb ells en molt de temps.

primer plà de la magnífica i suau funda goretex d'en Dominic!

Si així ha sigut, ha estat un plaer. Des d'aquí, els hi desitjo un fanàtic viatge arreu del món!

7 comentaris:

  1. Oleee!!! ke se me cae la lagrimita joerrr'''
    Si es que sou uns SOLETES!!!!La ultima sessio en molt temps, potser si,pero el temps passa volando,i en quatre dies ya estarem per aki de nou donant pes cul ;)jjeeje!!!!!i tornarem a repetir les sessions de risas i els mistakos inhumanos!!!!Ens veiem dimecres a la FarInera !! ssaaaaAAHHHHH!!!!!!!!!!
    -Petons Familia Clecas!!!!
    ~Dominic~

    ResponElimina
  2. Todo bien. Va se run dia molt bonic i, d'aqui un temps o podrem tornar a repetir cada cap de seman, i llavors m'ensenyaras com vas fer la tumbona per poderla fer jo. Bona aquesta. Ens veiem dema a la farinera i a la Leti el dijous al estreno de OUTSIDE bouldering...
    P.D.: Va be el programa????
    Salut

    ResponElimina
  3. Desde nuestro destino veiamos el Montseny, con nubes bajas y niebla, anda que no me acorde de vosotros.

    Bueno esto ya llega a su fin, así que a descansar antes del viaje.

    ResponElimina
  4. Dominic: per la lagrimita funda goretex, pels mistakos climb-on. je je
    Met: La tumbona hem donara feina ja es veura. El programa crec que no s'ha instalat be ja parlarem.
    Boulder: segur que en el vostre paradis vertical tambe " el grajo voló bajo!!!
    Ens veiem tots a la Farinera companys!!!

    ResponElimina
  5. Que vaaaa, la verdad que me sorprendio el tiempo, Vic -2, Paraiso Vertical 4º, hubo algún momento de pasar calorcito, al menos no tubimos niebla.

    Lo que si habia era un cansancio bastante inhumano, hacia años que no me sentia tan machado.

    ResponElimina
  6. Aaaaains quin post tant tendre!! quina pena que la humitat no acompanyés gaire, però tot i així segur que van abundar els riures i el bon rotllo!!!! vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa que ens veiem dijoooous!!! uouoououou!

    ResponElimina
  7. Ja ens coneixes! molt riure, i molt fred, ja ho crec.Aveure si un dia t'hi apuntes. Ens veiem a l'estreno del peliculonnnnnnn!!!!!

    ResponElimina

DIGA'M