DE VUELTA A CASA...

Desprès del fracàs del dia anterior, el fanatisme estava pels núvols.Volíem escalar sí o sí! Tot i les previsions de pluges... Però motivats al 100%, ens reunim amb en Ferran i la Laia a la Comarca.
Una vegada al sector, ens decidim pel "bloque del camino caído", on escalfem cómodament i ens liem amb Salsa roquera (sit), una línia molt guapa a base de romus i sortida agònica.


Oh!!!! qué bonica la meva Laieta!!!!!!!

Pim pam: un pegue la Laia i un pegue jo...i així, fins que els dits i les forces ens diuen prou! Ens ha costat trobar el mètode, però de mica en mica cada una intenta endur-se el bloc d'una manera diferent; Laia amb un peu dalt del bloc, i jo intentant aguantar la porta quan em volen els peus.
Em sorpren aguantar-me tan bé als romus, i m'encanta anar provant diferents mètodes veient el "meravellós" forat cada cop més aprop. Crec que la propera vegada, fresques, i amb el mètode ben clar, el podrem encadenar sense gaires pegues.
Per la seva part, l'Òscar torna a repetir salsa roquera (sit) i es lia amb la dura línia Monodedo y los siete romitos, que en Kueka, que junt amb la Cristina s'uneixen a la sessió dominguera, encadena sense gaire dificultats.

Kueka encadenant...

Mentrestant, en Ferran fa fotos, ens ensenya diferents mètodes d'encadenament, i pensa en un dels seus projectes; nòmades (sit), del bloc del camí. On acaba la sessió fanàtica del diumenge, en companyia de la pluja.

7 comentaris:

  1. Bona sessio bloqurera, de retrobaments amb La Comarca , de nous projectes i de motivació, ara he de muntar-me el meu projecte a la sala i a maxavar-lo.

    Ens veiem dijous, no????, el cap de setmana el Dissabte bloc i Diumenge esperem a l'Oscar a que acabi la feina o l'esperem blocant.

    Salut

    ResponElimina
  2. Ufff!! somio en tornar-hi i rebentar-lo!!! Tu si que ets bonica, collons! ;)
    Com tu dius, ben fresques i amb les idees clares ens el treiem pim-pam!!!
    Quines ganes de blocarrrrr!!!
    Ens veiem dijous guapa!!!
    Felicitats al petit bou i a la colla de dinos!! Una abraçada pel bou de la casa i per a tu!! smuakk

    ResponElimina
  3. Molt be parelleta ! Ha donar-ho tot, si senyor!!!

    ResponElimina
  4. bones!
    com passa el temps..! He llegit això del "salsa roquera" i m'ha vingut al cap el dia que el vaig provar (i veig que ja fa un any!!).
    me'n recordo que em va picar mooolt.. no l'havia provat mai i la sort i la tossuderia van poder amb ell! .. m'imagino que si el provés ara costaria aguantar-me!
    sort! fins aviat

    ResponElimina
  5. Va ser una bona sessió bloquera: romus, solet, gens de fred, bon ambient...i un projecte genial a punt de ser encadenat! Quien da más?
    Carme: és una línia molt guapa! Ara he vist les fotos de l'encadene, i crec que pujar el peu a la mà bona (com vas fer tu) potser m'ajudarà a agafar el forat bo! je je! A veure si ens veiem aviat guapetona!

    ResponElimina
  6. Familia, que pasa que encara no heu cremat el bosc de la comarca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jejejejejejje. Ja veic que continueu igual, amb jornades bloqueres a la Comarca, encar que el temps digui que ploura. Ja sabeu que a la Comarca el temps aguanta, i mes si la gent esta fanatica per escalar i provar coses noves.
    Oscar: Que passa, que encar no te repeticions ni TOMALO CON CALMA a la pedra del galapad i BATALLON TATAMI a la tortuga. Em feria-ho molt feliç si algu fes la 2ona d'algun d'aquests dos projectes que de moment, que jo sapiga, nomes he encadenat jo. Ho es que no estas prou fort???jjejejeje. Si es aixi ho entenc, no pasa res!!!!jejejeje
    MOlTS PETONS A TOTS TRES, i espero que en Guillem quan torni encar s'en recordi de mi, del mindundi que esta fent la puta volta al mon escalant als millors llocs k hi ha!!!!!!!!
    Salut i petonets als mogronets, com a tu t'agraden MELENAS!!!!!!!!

    ResponElimina
  7. Que pasa Met? Todo bien.Tomalo con calma de moment ho deixó pendent, ja que encara no he fet ni invasion de tira-flechas, pero batallon hem molaria molt fer-la abans de que tornis.Si arriba el dia no pateixis que seras el primer en saber-ho.A part d'aixó dons ja veus tenim al Fernando com tu li dius fanatic a tope encadenan, i buscant projectes, que és com te que está, i tornem a escalar tot el que podem.Al menys així no s´hem fa tan dur la vostra abscència,pero no et vull enganyar, m'agradaria que tornesiu dema i així diumenge podriem escalar tots junts.Be que hi farem soc una mica egoista pero ho sento així.Dons aixó que us cuideu molt,i a seguir així de forts!Una forta abraçada!

    ResponElimina

DIGA'M