MATINS DE FUSSIMANYA

Desprès d'un divendres de cinema a la Farinera, en aquesta ocasió; Outside (amb rècord de taquilla) toca triar el destí del cap de setmana. El fred limita molt les opcions. Així que, ens decidim per un sector proper: Fussimanya.
A l'anterior visita, havíem vist un bloc plè d'heura que deixava intuir alguna línia interessant, però desprès de netejar-lo una mica (treure heure, sanejar la roca i netejar la caiguda) deixem la part superior del bloc per una altre dia.
Decidim anar a escalar una miqueta. Ens dirigim al bloc Cristall, obert per en Manya ja fa temps; un bloc amb tres línies, una ja encadenada anteriorment, i dos projectes.




Mentre en Ferran es baralla amb el projecte de l'esquerre, les noies solucionen pas rera pas, la línia central.


Quan el sol ens abandona, ens refugiem a can Janot, on, entre cafès, birres i pastetes, decidim substituir el matalàs per la corda, i visitar l'escola d'Ogassa a l'endemà.

3 comentaris:

  1. BENE BENE!!! Gran post bous, i gran dia, m'ho he passat de ptttmare, entre càmares, cotilleos i alguna que altra cata bloquera (feia temps, eh!!!), m'ha passat el dia volant!
    El sol ha sigut molt d'agraïr i retornar a tocar (poquet poquet) la roca tot un gustassssu!
    Us estim!

    ResponElimina
  2. Hola familia Clecas!!!!! Aixi que aneu alternant el bloc i la via, eh!!!!! De puta mare. Aixi m'agrada, que no pareu ni un moment en tot el cap de semana, i entre semana a rebentar la farinera, que m'han arribat noticies de que ja tenim els permissos. De puta mare. Esteu fent una gran feina. Quan amplieu?????jejejeje
    Molts record i molts petonets. Us trobo a faltar.
    Salut

    ResponElimina
  3. Hola Jaimito!!!!! nosaltres tambè us anyorem moltíssim! però al poder seguir les vostres peripècies, ens sembla que esteu més aprop!
    Un petonàs enorme! cuida't molt.

    ResponElimina

DIGA'M