CAVALLERS

Seguint el pla que teníem per Setmana Santa, divendres marxem a Boí per escalar a Cavallers en companyia de Ferran, Laia, Oriol i Susi. Tot estava planificat: el destí, l'allotjament, el temps... però a vegades, per sort o per desgràcia, no tot surt com ho has planificat.


Per començar; una nevadeta poques hores desprès d'arribar a Taüll, l'aproximació/patejada per accedir a les diferents zones per cortesia dels sempre amables forestals, o la grata sorpresa d'encadenar quasi tots els blocs que em vaig proposar fer; un 6c, un 6c+, dos 7a i un 7a+ com a blocs més destacables.


La resta dels meus companys tambè es van endur un bon repertori de blocs, cada un d'ells inmersos en els seus propis projectes, com la Leti, que va tornar a barallar-se amb la xinxeta de cada any, i va deixar a punt uns quants blocs; excusa perfecte per tornar a Cavallers.


Pegues, encadenaments, "mistus", bon rotllo i fanatisme sota l'atenta mirada de les daines i els senglars.


retirada obligatoria...

9 comentaris:

  1. bon post bou!!!!
    NOMÉS US HO DIRÉ UNA VEGADA....
    increible la foto del ditot!!! jo volia anar demà a la comarca... us hi apunteu??? puc deixar-te esparadrap i totes les tirites que vulguis!!!
    Potser a la tarda en Ferran també vindrà, nusé.... a vore que dieu!!!
    cuideu-vos guapos!!! Ho hem de repetir!!!!!
    PD: los putos forestals amb els seus senglars, els teixons i els ossos!

    ResponElimina
  2. uEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

    Quin tros de post, jo sense iluminació divina, la vetirat que ho vam passar d'alló mes guay, i el tema dels forestals ens va donar vidilla, segur que no haguessin anat tant cansats.

    Aquest estiu repetim, gràcies als forestals vam coneixer tots els sectors com el Jampi, etc, etc, jajajaja.

    Bueno familia ja sabeu la Laia esta fanatica i vol tatxar, jo dema anire a equipar una via nova i potser a la tarde o despres de dinar ja estic donant per el cul (Naomi, oh my good) a La Comarca.

    See you later blocaires.

    ResponElimina
  3. Yeeeyyyy, Cavallers heeee!!! el tacto tendria que ser de puta madre no? Felizidades por los esncadenes!! en un sitio tan guapo como Cavallers!! Salud ! Arkeale!!!!

    ResponElimina
  4. Parelleta, dema jo curro.A la tarda potser baixo a fer un cop d'ull a la farinera aprofitant que he de comprar.Quin sector més guapo el jampi oi?je,je
    Alex, gracias bicho,temperatura de encadene bow!Nos vemos por las piedras.

    ResponElimina
  5. vosaltres tb actualitzant!....esto es un no parar, ara falten els nomades, que ja triguen!

    veig que tot va anar sobre rodes i sobre cames tb!....jejeje

    ResponElimina
  6. epss ens ha encantat!!! sou genials els quatre! ( Baster inclos, of course!), ah! i la familia de dinos!!!! jo, personalment, m'he enamorat del Guillem, que precios que és!!!! us estimem!!!!!

    ResponElimina
  7. Dons vinga ja hi tornarem!I tu Txetxu que penses fer...tens el crash-pad a la venta,o que? Je,je

    ResponElimina
  8. El millor "EL NET"

    ResponElimina
  9. vendre el crash-pad??!!....al loro!!....familia Clecas, ens veiem per anar a Targa,no?..he parlat amb el ferran i ja m'ha dit que havieu de quedar i tal!!....ja tinc ganes de veureu's......bidits!

    ResponElimina

DIGA'M