PROJECTES

Diumenge tornem a la Comarca; tothom hi té alguna cosa pendent. L'Òscar la línia monodedo y los siete romitos, Ferran nòmades (sit), Laia i jo Salsa roquera (sit)...
Allà ens hi trobem a la Cristina, en Kueka i en Roger Crespo. Ens calcem els gats i pim pam! L'Òscar es mou molt bé pel seu projecte; es queda bé en els romus i comença a veure-li més color. La Cristina, que tambè té pendent Salsa roquera, decideix provar sort sense pujar els peus. Poquet li falta per arribar al forat! Quina bowa! La Laia, que està una mica "pochita", s'autoobliga a treure's els gats i es dedica a fer fotos, en Ferran, en Kueka i en Crespo proven una nova línia, Buyeti Monster (sit), que en Ferran treu al primer pegue. Punto rojo!
Ferran i Kueka a buyeti monster (sit)...

I jo, per la meva part, segueixo buscant el "forat" desesperadament! En Ferran intenta cantar-me els passos (com a bon "entrenador" que és) sempre disposat a donar un cop de mà! Merci bow per la paciència!
Tinc clar, que la única manera d'encadenar el bloc, és pujant el peu al forat d'inici. I així ho faig. Cada cop "pillu" el forat, però em volen els peus i acabo tocant el matalàs. Desprès de mil intents, i de deixar-me pells i sang al bloc (perdoneu-me companys!!!) plego. Otro día serà!


desprès de deixar-me totes les pells a Salsa roquera (sit)...

Ens traslladem. Destí: l'altre bloc del camí. En Ferran prova nòmades (sit), línia duríssima. L'Òscar Computer love (sit) arribant cada cop més lluny. Bow ja la tens! En Crespo i en Kueka ho proven tot!


Òscar a Computer love (sit) i Crespo a nòmadesd (sit)

La Cristina, es torna a calçar els gats i prova una línia que la Laia i jo li cantem. Amb les pells fetes caldo, la deixa per un altre dia.

Cristina al bloc del camí...

I al Bar Rondes, donem per acabada la sessió de diumege a la Comarca.




I aquí us penjo una foto perquè observeu la duresa dels nostres entrenaments...

5 comentaris:

  1. hahah!! el teu entrenador sembla molt coherent en els teus entrenaments, a lo Bruce lee, no???!??!
    Jo ja vaig de pujada, cada dia em noto una mica millro i espero no equivocar-me!
    el següent finde ha de caure per collons!!! farem triplet de dones encadenant a mueeelte!
    cuida't bonica i fins molt aviat!!!! dijous curro per la tarda, acabaré a les 5, espero estar a la teva alçada!

    ResponElimina
  2. Jajajajaja.

    Quin riure, m'has tret un somriure per un dia una mica durillo, ultimament son de durillos, estic amb els anims molt fluixos, coses de la vida.

    Quin riure tot en general, el Bulleti monster del kueka, la ultima foto es quant fem els estiraments no???, jajaj aquest dijous repetim.

    Una abraçada

    ResponElimina
  3. no, és quan ens fas escalfar ballant pulp fiction! a lo Uma Thurman! je je!
    Vinga parelleta, que nos vamos a Boí!!!!!!!!! ánims i motivació a tope!
    Laieta, cuida't que et vull veure encadenar salsa roquera amb el teu súper-mètode peu-orella!
    MUA!

    ResponElimina
  4. ALOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
    Ja veıg que us ho passeu molt be!!! Aıxı m'agrada. I salsa roquera que??? crec que es com dıus, puja el peu al canto d'ınıcı ı quan agafıs el forat aguantarlı fort. Molts anıms ı avıam sı aquest fınde cau. Aıxı ho espero. I els homes motıvats amb lınıes dures. De puta mare!!!!!!!!
    Nosaltres estem fent el guırı per ınstanbul, camınant molt ı coneıxent a gent ı menjant un munt de kebabs. Fent temps fıns que arrıbı el dıvendres, que a les 18:00 em d'agafar l'avıo cap a Mombay. Ja en tınc ganes, aıxo de fere tan el guırı ı que hı hagı tanta gent estrangera voltant no m'acava d'agradar.
    Bueno doncs, cuıde-vos molt, moltıssım petonets, ı molts records a tots, ı espero que molts encadenes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. alooooo!!!! todo bien. Salsa roquera a punt de ser encadenada (je je!), amb la motivació pels núvols (cada dijous baixo a la farinera!), projectes de feina a la vista (ya te contaré!) i amb moltes ganes d'anar a Boí!
    TODO BIEN!
    Un petó a tots. I cap a la India s'ha dit!!!

    ResponElimina

DIGA'M