LA SELVA SINIESTRA...

Avui per matar la tarda, ens hem perdut pels boscos de Fussimanya. La Leti tenia en ment resoldre unes línies del triangle, però abans d'això, hem netejat un bloc que ens hem trobat al mig del bosc. PIM PAM; neteja i First Ascent al mateix temps! I en Ferran la segona. Properament ressenyes a Rotpunkt&holds.
Marxem cap al triangle, on les noies es calcen els gats i comencen a escalar. La Leti encadena en pocs pegues Al pan pan y al filo fino y de Fusi Experience.

Leti encadenant Al pan pan y al filo fino

Es queda però, a un pas de resoldre el mantel de Manuela's; línia que soluciona la Laia, desprès de dos dies d'encadenaments "comarquerus" (Salsa Roquera i Fisical). Enhorabona!

Laia provant la pilosa trave Flipando en solo


Jornada tranquil.la i de relax en previsió a la sessió al Montseny de demà.

2 comentaris:

  1. eiiiiii companys!!!! jejjejjeej els peques m'han deixat una estona l'ordinador i ràpid, ràpid en dos minuts he llegit el post jajjajaja. ENHORABONA PELS ENCADENES A TOTS!!!
    ja tinc ganes de tornar a posar un matalas d'aquests sota els meus peuets!!!

    apali un petonas a tots!

    ResponElimina
  2. va doncs, quan no tinguis tota la familia a casa, anem a blocar tots junts! Per cert, ahir al Montseny em vaig fer mal al braç. Aquesta setmana et vindré a veure si tens un raconet! apa-li un altre pacient!
    Un petonet per tots!

    ResponElimina

DIGA'M