AL LORO!!!

Si no para de ploure aviat, podrem fer psicobloc a Montserrat! I com que sembla que trigarem bastants dies, a poder fer entrades als blocs sobre les nostres sessions fanàtiques (si més no a catalunya) aprofito per fer aquesta entrada, que sempre pot servir-nos de consell.
Doncs com us deia, una de les normes bàsiques que sempre hauríem de tenir en compte, és que al netejar la caiguda d'un bloc nou, sovint hem de fer una mica de neteja forestal: tallar bardisses, arços, boixos, enretirar troncs, pedres etc.



Tenint en compte que això serà la futura "pista d'aterratge", cal que en la mesura del possible (i sempre respectant el medi forestal), evitem deixar soques o arrels en forma de punxa. Us deixo uns exemples del que pot passar en el millor dels casos. Cliqueu sobre les fotos, i ho veureu millor.


2 comentaris:

  1. es el que tenen aquest model del ocum, jo fico l'alfombreta a sota quan hi ha arrels o branques

    ResponElimina
  2. No és questio de quin model sigui! El que he volgut dir és que si fas el tall arran de terra, i paral.lel al terra, independentment del model de crash pad que tinguis, aixó no passa.D'altre banda tambe podries clarvar-te'l tu.
    Salut i bona setmana!

    ResponElimina

DIGA'M