QÜESTIÓ DE CONFIANÇA

Sis de la tarda. Cel amenaçador, bona temperatura, i fanatisme. Tenim poc temps. Ens mirem de reüll i corrents, carreguem els trastos al cotxe i fugim cap a l'escola més propera a casa. Allà hi tenim forces coses pendents. L'Òscar la proa Good moorning Albacete i jo, la xinxeta Sexy bunny. Així que, sense perdre temps, aparquem el cotxe i caminem fins els blocs.
Decideixo passar d'escalfar i començar a fotra-li pegues al meu projecte. L'última vegada, vaig aconseguir solucionar l'entrada (molt explosiva), però com és costum, vaig caure centenar de vegades al mantel final. Però ahir dimarts estava confiada. Què collons, tan sols he d'aplicar la "tècnica-mantel" i apretar el cul.


Un pegue. Perfecte. Soluciono l'entrada sense dificultats i caic a la sortida. Decideixo provar el mantel. I em surt sense problemes.
"Sucu" magnesi i li foto. Confiada. I l'encadeno sense esforç. Una vegada dalt del bloc em paro a pensar. No és tan complicat, tan sols és qüestió de confiança.


Desprès que el Guillem escalés un bloquet proper, amb magnesi inclòs, ens traslladem a la proa. L'Òscar no té molt clara la seqüència, però li fot uns quants pegues. Es tracta d'una proa estètica, de mans precàries i d'alçada considerable. Desprès de bastants intents, decideix deixar-la per un altre dia.


I així va acabar el nostre dimarts; entre pedres i tranquil.litat.

5 comentaris:

  1. Bien aprovechada la tarde, parece que vais a ser los unicos que habreis escalado esta semana, porque no para de llover.

    Haber que dia vamos a rebentar estos proyectos, el conglomerado es mi terreno.

    Salut familia

    ResponElimina
  2. Felicitats Leti!!! com tu dius tot és qüestió de confiança!!!!!!! Bona tarda i amb bona companyia!!! Oscar, caurà ben aviat!!!!
    Petons família i ens veiem en breu!!!! smuaaaak!
    PD: enhorabona pel Guillem, sembla que li està agafant el rollo! ;P

    ResponElimina
  3. Ja veieu parelleta, quan volgueu us fem un tur,i així hem dexifres la proa, que demoment no acabo de sentir-me comode.Se la vi!
    Oscar

    ResponElimina
  4. i tal i com diu el tòpic la confiança és mitg grau, i jo hi afegeixo que les ganes de fer quelcom que et resulta difícil de resoldre i de superar fan que la motivació tregui les seves armes més poderoses. ARE MOTIVATED
    salut,
    jan

    ResponElimina
  5. Un dimarts ben aprofitat.. ( i en molt bona companyia.. ;-)))

    Pedres..tranquilitat i confianza session's..;-)))

    Salut i muntanyes.. companys.. ;-))

    Jan... jejeje.. a veure si ens veiem algún día..,-))

    ResponElimina

DIGA'M