+ Targa - pell

Tot i el "palu" del viatge, avui cap a Targa un altre cop. I de ben segur que en breu hi tornem, perquè un cop in situ, se'ns passen tots els mals. O millor dit, els canviem per uns d'altres. Però ja se sap; "sarna con gusto..."
Avui no posaré els noms de totes les línies encadenades perquè, la veritat, és que hem visitat tres sectors (Arché, Thémis i Table) i ara mateix ni recordo la quantitat de línies que hem fet. I és més, moltes de les que hem fet, no tenen ni nom, són tan sols números. Destacaré, però, un 6c de fisura del sector Arché, pel seu valor estètic.



Això sí, no apte per a cardíacs! Sis metres amb dos Crash-pads, i això ha fet que una parella de francesos que passava per allà, omplissin els forats amb els seus matalassos. Un dels molts motius que ens fa "estimar" aquest esport, és precisament això, la comunió que s'estableix entre els escaladors que vas trobant pel camí.

Òscar a un 6c del sector Thémis

En fi, un altre dia de búlder en família. Crec que no es pot demanar res millor.


Leti apretant a muerte

12 comentaris:

  1. molt bé!! bones fotos i bona escapada!!! a veure si podem veure'ns algun dia d'aquests i celebrem tots els encadenes amb una birreta!! salut família!

    ResponElimina
  2. hola laia bonica! ei, molt xula la foto del blog on estàs obrint aquella via, eh? aquesta és la meva bowa! Segueix així! Un petonàs.

    ResponElimina
  3. eeii!!
    sembla que ens ha agafat la pressa abans no arribi la calor per explotar al màxim Targa.. Nosaltres vem repetir també dilluns passat i potser aquesta setmana hi tornem!ml xules les fotos! vagi bé!!

    Carme

    ResponElimina
  4. hola carme, nosaltres segurament tambè! S'està tan bé... :-) Ens diem algo, ok? Petonets

    ResponElimina
  5. Weeeee family.... jejeje, M'agrada saber que -pell! Una immença abraçada per tots tres!

    -guau guau!

    ups!! sorry baster... Volia dor tots 4! jejejej

    QUO... Content de veure com li heu apretat!

    ResponElimina
  6. Je,je Uri estas com un llum!:-)

    ResponElimina
  7. Ese Uri! ets un sol! records a la Susi i fins aviat!

    ResponElimina
  8. no lo sabes tu bien.... yo tengo sus idas de flapa in situ todos los diaaas!!!!!!!!! jajjajajjajaja un peto familia!!!!

    ResponElimina
  9. Targassone sempre ens depara bons moments.. es un lloc mágic...

    Aixi m'agrada .. que disfruteu de la roca per els demés.. ;-)))

    Una abraçada plena de roca i somriures desde tierras de Alandalus... ( Granada... una terra plena de roques i parets.. ;-)))

    ResponElimina
  10. Pekas!!!!!!! quan tornes? :-)!!!!!!!!!!!

    ResponElimina

DIGA'M