ORLU

Un plan perfecte era el que teníem, sí senyor: arribar a Targasonne dissabte a la tarda, intal.lar-nos al càmping, al vespre fer boulder al sector proue aprofitant la baixada de temperatures, diumenge al matí anar a Orlu tot el dia, i dilluns al matí fer boulder al sector chapeau fins al mig dia i cap a casa!Fanàtic oi? Donc s aquest va ser el pla de Murphi...Al cap de poc d'arribar al càmping; diluvi amb pedregada del tamany d'olives, i no exagero! D'entrada quedava clar que fer bloc al vespre "nasty de plasty"!




Al matí següent ens va tocar auto-enganyar-nos: "Orlu queda a una altre vall, i segur que allà no ha plogut, a més, aquestes tempestes son molt locals, etc." Però com deia en Palomino...Mentiraaaaaaaaaaa!!! A Orlu tambè havia caigut un bon xàfec! Així que en comptes de fer o probar tot allò que teníem en ment, ens vam limitar a fer o provar tot el que vam trobar eixut. En algun cas podíem fer tota la linia exeptuant les sortides, que, normalment eren molles.


Leti encadenant un 6a del bloc Table des loups i Òscar escalant sobre una curiosa estructura
de troncs


De totes maneres he de dir que és una zona de bloc molt recomanable, i crida l'atenció la seva estructuració a manera de grans plaçes formades pels blocs. Tambè pots gaudir de grans , i atractius tsunamis!


Òscar encadenant una línia del bloc Kheops

Bé, però com us deia, en Murphi encara no estaba cansat de donar pel cul, i a mitja tarda la va tornar a liar parda! Així que cap a Targa, i per acabar-ho d'arreglar, va continuar plovent fins al vespre, assegurant-se així, que a l'endemà al matí estigués tot xop! Però que hi farem, a part de tot això, bon ambient, bona temperatura, i ja coneixem una altre escola!


6 comentaris:

  1. Guillem.Ets un sol¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  2. El Guillem esta guapisim.

    Menuda putada, aixo si que toca els cullons, anar fins aquí i aigua i mes aigua, bueno ara ja coneixeu Orlu i s'haura de repetir, a la primavera esta precios.

    ResponElimina
  3. Aixó, aixó aveure si ja som tot el team i la liem!

    ResponElimina
  4. la liarem pardaaaa!!!!!!!!!!!! nosaltres tb tenim ganes de tornar a fer bloc!!! muuaiixx familia!!!!!

    ResponElimina
  5. joder qiuna llàstima!....jo no hi he estat, així que segur que en algun moment fem una sortideta,no?

    som-hiiiiiiiiiiiiiii!!!

    ResponElimina
  6. Doncs ja hi serem tots!!! A cuidar-se!

    ResponElimina

DIGA'M