SOTA L'OMBRA DEL PUIGPEDRÓS...

El despertador comença a sonar. Són les 5:40. Ens llevem, agafem els "trastos" i marxem cap a Malniu, on en Kueka, l'Alba, en Marc i la Xinita, preparen un esmorzar de luxe: torradetes, formatge, café... qui ho diria que estem a 2158 metres d'alçada al mig del no res. Tot el que es veu des del refugi és espectacular: pics que es perden entre els núvols, verdor, llacs inmensos i un caos de bloc per descubrir.
Esmorzem i escalfem en uns bons blocs que hi ha dins la zona d'acampada. Em sento bé; escalo segura, amb motivació i a vista. La companyia és molt fanàtica i agradable. El dia promet.

Kueka escalfant...


En Kueka ens guia fins al prat, on provem unes quantes línies que ens fan suar de valent. Fugint del sol, ens dirigim al bosc, on seguim escalant, fent un bon bermut i fins i tot pescant una petita truita amb un tros de pa i la gorra del Guillem.

En "Benítez"...

Desprès de dinar, seguim buscant l'ombra, i la trobem entre els arbres, on escalem una serie de línies genials; tècniques, amb moviments guapíssims i com diu en Kueka, veritables joies de Malniu.


En Guillem pescant...

Acabem la jornada sota els núvols que comencen a tapar la vall; rient, bebent unes birretes i, en definitiva, gaudint d'un diumenge de roca i bona gent.



L'Alba i jo apretant...

11 comentaris:

  1. hola clecas!! Fa uns dies que estic gestant unes ressenyes de Malniu, i si fos possible m'encantaria posar-me en contacte amb vosaltres. Em dic Ramon i si us sembla be us pasare el meu correu. Salut i bones escalades!!!

    ResponElimina
  2. Perfecte Ramon. Estem en contacte, doncs!

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. we we weeee..... Malniu, amb els pekes, sempre m'ha agaradat... Precisament les primeres excursions "serioses de ruta" per a ells, les varem fer des d'aqui. Crec que és un lloc on hi ha de tot i per tot... ...Fins hi tot la primera invernal i trencada de gel tot creuant el llac i amb conseqüent caiguda a l'aigua freda, (l'Òscar encara no m'ho ha perdonat, jejeje)
    Si ara, a més a més, hi prolifera "el mundo bloc" jejejej això ja pot ser lloc total.

    M'agrada com dius que passessiu el dia genial!!
    una abraçada!

    QUO... també llevant-me d'hora... burfff... Culpa de la Korda! jajajja

    ResponElimina
  5. Hola Uri!!!!!!!! El lloc és guapíssim. Tenim moltes ganes de parar-hi la tenda i estar uns dies per allà. Llàstima de la gent que hi va a fer barbacores? :-)! Un petonàs per la família!

    ResponElimina
  6. Què guapo el lloc, no? i el nene està tremendo dins del riu!! petons de la sister!!
    Georgi

    ResponElimina
  7. Hola guapa!!!!!!! el lloc és molt maco, i el Guillem va disfrutar molt! on hi hagi aigua i animals (peixos i marmotes)ja és feliç! Ens veiem diumenge? MUA!

    ResponElimina
  8. Déu ni do que matiners!! crec que no hi he estat mai per Malniu..sembla xulo!
    Per aquí hi ha dies que fa massa calor per fer bloc; crec que demà tornaré a aproximar-me a la corda.. que no sigui res!
    Va, fins aviat!

    Carme

    ResponElimina
  9. Hola Carme! algun dia quedem i hi anem! és una passada, segur que us agrada. Sort amb la corda! un petonarru!

    ResponElimina
  10. Pues a veure si podem coincidir i treiem el cap per la zona... té molt bona pinta.. ;-)))

    Una abraçada a tota la familia cleka... ;-)))
    ( ens veiem aviadet.. segur.. )

    ResponElimina

DIGA'M